Category Archives: Produk Kesihatan

Minyak Kunyit HITAM

Minyak Kunyit HITAM RM50.00 Khasiat Minyak Kunyit Hitam : Kunyit Hitam – Buang Angin dlm badan, elak gangguan dan sihir Cekur – Buang Gangguan Serai Wangi – Haruman Daun Kemuning – Memanaskan badan Sarang Lebah – Melembutkan urat saraf Halia Putih – buang angin Kulit Kayu Manis – Haruman Bunga Cengkih – Haruman Minyak Kunyit

Kopi Rock terbaik untuk kesihatan penghidap Kencing Manis

KOPI ROCK *Kopi Rock* untuk kembalikan tenaga dalaman. melancarkan darah, badan cergas & tidak letih atau mengantuk. Membantu mengeluarkan lebihan gula & toksin dalam badan. Bahan utama dlm Kopi Rock adalah ubi jaga, kopi tongkat ali, mengkudu & kopi hijau. Tiada gula prai. Hanya gula tebu hitam supaya penghidap diabetes selamat meminum Kopi Rock ini.

Krim Terapi Hormon Yang Amat Berkesan

Produk Krim Magic, Krim Terapi Hormon FIRMAX3 memang telah terbukti hebat dan mampu membantu memulihkan ramai pesakit-pesakit yang menderita pelbagai penyakit dan telah digunakan di 11 buah negara di.dunia ini.. Hubungi saya melalui call @ watsapp di no hp 0138032258 Adenan utk maklumat lanjut.

Produk Minda Aktif 9A Plus

Produk Minda 9A Plus merupakan makanan tambahan yang dapat membantu meningkatkan kekuatan minda.Ia sesuai untuk semua peringkat umur dari bayi hinggalah warga emas. Ianya telah digunakan lebih daripada 90,000 pengguna dan mereka amat berpuas hati dengan produk ini. Ramuan yang terdapat di dalam Produk Minda 9A Plus ialah Elektronik Wave Treatment (EWT),Nenas,Ekstrak Za’faran (Saffaron),Sukrosa,Mineral Semulajadi,Vitamin

Ubat Kuat Lelaki dan Tahan Lama

Adakah Anda Mengalami Masalah : Lemah daya ketahanan dan ketidaksuburan ?? Tidak tahan lama atau ejakulasi pramatang ?? Memiliki diameter saiz zakar kecil, tidak panjang dan keupayaan seks yang lemah?? Tidak mudah terangsang ?? Tidak bertenaga dan tidak bersemangat ?? Spray Fulvic Plus, InsyaAllah boleh membantu. Spray Fulvic Plus Delay untuk Lelaki untuk menunda ejakulasi

PENAWAR ANAK MALAS BELAJAR TERLARIS

PENAWAR ANAK MALAS BELAJAR TERLARIS . Penat mencari penawar supaya anak-anak rajin belajar dan lebih fokus? Kenapa tak cuba produk homeopathy FIKRI LIQUID? Dijamin bebas dari dadah dan bahan kimia yang lain. FIKRI LIQUID membantu perkembangan IQ dan minda kanak-kanak. Bukan setakat kanak-kanak, tapi sesuai untuk semua peringkat umur. . FIKRI LIQUID juga mampu menjadi

RAHSIA MERAWAT RESDUNG PALING MUDAH DAN MURAH KINI TERBONGKAR

RAHSIA MERAWAT RESDUNG PALING MUDAH DAN MURAH KINI TERBONGKAR . SELALU BERSIN DIWAKTU PAGI.. HIDUNG GATAL2.. MUKA HABIS BERJERAWAT.. SEKALI PERIKSA RUPANYA ADA RESDUNG.. . Selalu dengar orang cakap, resdung tu macam tu la.. redung tu macam ni la.. mungkin tak nak amik port sangat.. tapi bila sekali dah kena.. baru tau sengsara nak menanggungnya..