Category Archives: Sewa Kenderaan

Kereta Sewa HARI RAYA sEwa 7 HarI PercUmA 1 hAri!!! Biar BetuL??

Bismillah, Assalamualaikum, Bookiing Kereta Sewa Cuti Raya? *Free Fuel 250km *Free Delivery & Pickup di Pintu Rumah ANDA! *Break, tayar, engine oil dan SEMUA maintenance tiptop condition! *Body kereta ShowRoom Condition! Biar Betul KereTa SeWa! Viva 1.0 Auto ➡RM700/week ➡RM1500/month Myvi 1.3 Auto ➡RM1000/week ➡RM2100/month Alza 1.5 Auto ➡RM1400/week ➡RM2600/month Exora 1.6 Auto  ➡RM1750/week ➡RM3500/month

Kereta Sewa Kuala Lumpur Cuti Hari Pekerja 2016 Promo

Bismillah, Assalamualaikum, InshaAllah hujung minggu ni cuti 3hari, boleh dihabiskan bersama-sama keluarga berjalan-jalan. Masih mencari kereta sewa? Biar Betul KereTa SeWa! Myvi 1.3 Auto FREE FUEL 250km ➡RM450/ 3 days ➡RM800/week ➡RM1800/month Alza 1.5 Auto FREE FUEL 250km ➡RM600/ 3 days ➡RM1100/week ➡RM2500/month Exora 1.6 Auto  FREE FUEL 250km ➡RM780/ 3 days ➡RM1100/week ➡RM2500/month Camry/Accord

Kereta sewa murah kuala lumpur, Sewa 6hari free 1hari!!

Cuti Sekolah Kembali lagi… Pastikan ANDA sudah booking hotel/resort dan kenderaan sewa ANDA. Kelewatan dan kelalaian berbuat demikian akan meningkatkan kos percutian ANDA. ❤ Jadi lah pengguna bijak. kami ada semua tu bos, boleh usya senarai kereta kami. kalau berminat halo2 je kami ye bos. sila2  ✆ SMS/WhatsApp “Nama-Model Kereta-Tempoh-Lokasi” ke +6019-3032914. Dan biar KAMI

KERETA SEWA VIVA MYVI ALZA CAR RENTAL CHERAS

KERETA SEWA VIVA MYVI ALZA CAR RENTAL CHERAS Aurora Prestige Car Rental Perodua Viva 1.0 Auto Rm90 /Day Rm250 /3 Days Rm500 /Week Rm1500 /Month Perodua Myvi 1.3 Auto Rm120 /Day Rm300 /3 Days Rm700 /Week Rm2000 /Month Perodua Alza 1.5 Auto Rm160 /Day Rm450 /3 Days Rm1000 /Week Rm2500 /Month Document needed: IC/Passport License

Kereta sewa Myvi RM60

Nak kereta sewa yang sangat murah? Satu Solution Car Rental beri anda harga kereta sewa yang paling murah dan yang bestnya, semakin lama anda sewa semakin murah !!! Ada lagi, harga yang kami beri dah murah, tetapi, kami boleh bagi lagi murah. Nak tahu harga kereta sewa kami, call lah kami cepat-cepat !!! Myvi: RM

?????KERETA SEWA VIVA ELITE (AUTO) RM100 AREA PUTRAJAYA, SRI KEMBANGAN, PUCHONG, BANGI, KAJANG?????PANDU SENDIRI?????HUBUNGI SEGERA UNTUK TEMPAHAN☎☎☎☎☎CALL WHATSAPP 010-3203441?????

-Kami menyediakan perkhidmatan kereta sewa bagi kawasan PUTRAJAYA, CYBERJAYA, PUCHONG, KLIA, BANGI, KAJANG dan kawasan berhampiran. -Penghantaran dibuat bagi kawasan berdekatan. Dokumen diperlukan : 1.Salinan KP (depan dan belakang) 2.Salinan Lesen Memandu 3.Salinan bil Utiliti spt air, api atau astro (kecuali pelajar) 4.Salinan kad pelajar (bagi pelajar shj) Untuk membuat tempahan kereta sewa, hubungi kami

Proton Wira Aeroback

SEDANG MENCARI KERETA UNTUK DI SEWA!!! SEWAAN SECARA HARIAN!!! MINGUAN!!! MAHUPUN BULANAN….. Kami menyediakan sewaan kereta dengan kadar berpatutan sesuai untuk perjalan dekat mahupun jauh. Kami menyediakan sewaan harian dengan kadar RM 100. Bagi sewaan mingguan dan bulanan, diskaun diberikan sebanyak 20%. Dokumen yang diperlukan semasa sewaan. 1.Salinan kad pengenalan dan lesen memandu. 2.Bil Utiliti