“DEALER & STOKIS EMAS DIPERLUKAN”

“DEALER & STOKIS EMAS DIPERLUKAN – PEMBEKAL EMAS 916 & 999 NO 1 MALAYSIA”
“Dulu saya dah banyak menyertai program program dari bebagai syarikat berkaitan dengan emas. Dan banyak yang indah khabar dari rupa. Pada awal nya dulu saya sangkakan syarikat ini pun sama macam yang dulu juga .tapi sangkaan saya ternyata meleset. kerana syarikat Emas ini jauh sekali berbeza dengan syarikat yang pernah saya sertai dulu tu. Kerana setelah saya sertai syarikat Emas ini, saya nampak apa yang saya impikan selama ini kini benar benar digengaman.fuhh terbaik lah…”
Haizir Hamid – Petaling Jaya, Selangor
——————————————
“Makcik menyertai syarikat emas ini pada 2013 kerana tertarik pada emas dan bonus syarikat. Kesemua anak makcik juga telah sertai. Walaupun berniaga sendiri, pendapatan dari syarikat emas ini juga mampu menampung perbelanjaan harian. Terima kasih PowerGold kerana memberi anugerah stokis terbaik kepada makcik.”
Puan Shabihah – Pantai Remis, Perak
————————–
“Saya asal Kelantan, belajar pondok. Kerja tailor.
Suatu hari saya terbaca posting rakan fb saya yg menceritakn tentang perniagaan emas serendah RM380.
Dalam masa yg sama saya telah pun sign bisnes emas yg bermodal RM15K , diberi 1 website tanpa emas walau 1 gram.
Saya rasa agak mustahil dgn modal serendah RM380 dah mampu brniaga emas dan dapat free gift 1gm gold bar pulak!
Lepas tu saya saje main² copy paste ayat iklan rakan fb saya tu…tak sangka² ramai pulak rakan fb saya pm saya utk join.
Pada hari sama, mereka dah bank in duit sedangkan saya sendiri belum ahli pun lagi.So hari tu jugak sy daftar ahli Pakej Gold. Dlm tempoh 5 bulan tk sangka pningkatan smbutan rakan2 fb saya luar biasa sungguh, hingga saya dpt capai first top ten award sblm pergi korea.
Income sebulan skrg mencecah RM18,000
Wan Sya’wanah Wan Muhammad – Kelantan
Rata-rata mereka berpuas hati dan berjaya menjana pendapatan yang MELETUP, walaupun secara sampingan.
✆ WHATSAPP KE +6011 3290 3482
✆ WHATSAPP KE +6011 3290 3482
✆ WHATSAPP KE +6011 3290 3482
=======================
AP YG SPECIAL JADI STOKIS & DEALER EMAS NI?
=======================
✅ PERCUMA Syiling dan Dinar EMAS 999
✅ MODAL permulaan serendah RM350 je.
✅ KEUNTUNGAN minima 50%.
✅ BONUS dibayar setiap 2 kali dlm sebln!!
✅ PERCUMA web untuk tujuan promosi
✅ PERCUMA katalog emas (online)
✅ SEMINAR PERNIAGAAN EMAS dari semasa ke semasa
✅ BIMBINGAN & nasihat bisnes EMAS SECARA PERCUMA pada bila-bila masa.
✅ SOKONGAN Perniagaan seperti Tips & Seminar Perniagaan.
✅ Dan Banyak lagi…
=======================
KNP ANDA PERLU SERTAI KAMI?
=======================
✅ DAPAT BELI EMAS DENGAN HARGA KILANG
✅ DAPAT BONUS BAGI SETIAP JUALAN DAN BELIAN EMAS
✅ DAPAT MENGURUSKAN KEDAI EMAS ONLINE SENDIRI
✅ Syarikat dan kilang adalah 100% milik BUMIPUTRA. Sokonglah produk keluaran saudara usahawan Islam kita.
✅ DAPAT kutip 5 jenis komisyen lebat
✅ Boleh sertai lelongan barangan kemas bagi status STOKIS
✅ Diberi hadiah penghargaan kepada stokis2 terbaik dalam bentuk DINAR atau GOLDBAR
=============
PENDAFTARAN TERHAD!
=============
✅ Tawaran amat TERHAD kerana Kuota Hampir PENUH!
✅ Cukup Kuota Tawaran akan ditutup jika sesuatu kawasan sudah berdaftar
✅ Jika anda terlambat,kami mmg x dpt nk bantu kerana Kuota STOKIS & DEALER adalah TERHAD
BERMINAT NAK SERTAI FAMILI BISNES EMAS BERSAMA KAMI?
✆ WHATSAPP KE +6011 3290 3482
✆ WHATSAPP KE +6011 3290 3482
✆ WHATSAPP KE +6011 3290 3482

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.