PENJIMAT MINYAK PELBAGAI KENDERAAN

Assalamualaikum….
haah..!!minyak naik lg??!!
betul ke..?
Pagi-pagi bergegas nak isi minyak… nk belok kereta masuk stesen minyak pun malas kan..kan.. hehe
TAK PERLU RISAU, TAK PERLU KELANG KABUT.. HIDUP PERLU DITERUSKAN…MINYAK PERLU TERUS DIISI…!
SAYA ADA ALAT PENJIMAT MINYAK YANG BERKESAN !

GUNALAH PRODUK SAUDAGAR MINYAK!!

untuk Penjimatan petrol dan diesel anda.. ianya juga berupaya menambah kuasa enjin anda..

1-Jimat bahan bakar hingga 50%.
2-Enjin mudah dihidupkn.
3-Enjin lebih sejuk n snyap.
4-Meningkatkn prestasi enjin
5-Bacaan asap bawah 1%
6-Merawat enjin daripada sisa karbon
7-Upgrade EURO STD..
dari
-RON95/RON97 kpd: RON100
EURO 2M KEPADA
EURO 4

1 botol ada 20ml. Tgok cc kereta kalau 850cc hgga 1.3cc pakai 3 ml utk isi full tank dh ok.jika kereta 1.3cc dan keatas pakai 4-5ml utk full tank..dah nampak keberkesanannya.. berdasarkan testimoni yg dh ada.. memang berkesan jika ikut formula ini dgn betul

-Cara produk SAUDAGAR MINYAK yg membolehkan ianya saving minyak adalah dgn tindakbls teknologi nano yang mana ianya mampu memecahkan molekul-molekul minyak yg bsr2 tu menjadi kecil.Dengan ini minyak kenderaan anda akan menjadi bersih dan juga jernih.Dengan tindakbalas ini juga ianya membolehkan kenderaan anda saving minyak dgn pembakaran di dlm enjin kenderaan menjadi lebih sempurna..

CARA GUNA : titiskan minyak power ini ke dalam nozzle parm minyak kemudian parm ke dalam tangki kenderaan anda..

Jom try beli sebotol.. try dlu tau!!

sebarang pertanyaan boleh WHATAPP

www.wasap.my/60126297682

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.