Beauty Breast Pump Terbaik Untuk Pembesaran Payudara


Pam payudara wanita yang unik, hebat dan berqualiti. Mempunyai system secara automatik untuk mengepam dan menganjalkan payudara dengan baik tanpa anda perlu bekerja keras setiap hari.

Wanita di haruskan membuat senaman meregangkan payudara sekurang-kurangnya 3 kali seminggu untuk mendapatkan payudara yang cantik, anjal dan seksi. Jadi dengan bantuan pam payudara wanita ini, akan lebih memudahkan kerja senaman anda.

Pam payudara wanita ini di reka khas bagi membesarkan saiz dan bentuk buah dada anda dengan selamat dan cepat tanpa rasa sakit dan risiko pembedahan implan. Hasil menakjubkan boleh didapati setelah menggunakan sistem ini secara tetap dan seperti yang diarahkan.

Pam payudara wanita akan mengembangkan tisu buah dada anda dengan getaran pada payudara anda seperti satu senaman yang sangat baik untuk payudara wanita. Rangsangan berterusan daripada aktiviti pam akan menyebabkan peningkatan hormone wanita yang bertanggungjawab untuk tumbesaran buah dada, sama banyak seperti rangsangan hisapan yang membebaskan hormone spesifik seperti oxytocin. Pam payudara wanita didatangkan bersama format diagram langkah demi langkah yang mudah serta membesar dan menganjalkan payudara dalam masa 2-4 minggu.

Membesarkan, Menganjalkan Payudara & Mencantikkan Tubuh

Pam payudara wanita merupakan mesin 2 dalam 1 iaitu pengurut pembesaran payudara dan juga membentuk tubuh badan agar pejal dan seksi. Ia merupakan produk nombor 1 dalam malaysia yang dinantikan oleh kaum wanita. Dengan penggunaan mesin ini, payudara kembali kencang, padat dan anjal tanpa perlu melalui proses pembedahan selain badan lebih langsing dan terbentuk. Mesin ini amat mudah dikendalikan dan kesan perubahan boleh dilihat selepas 4 minggu penggunaan.
Sebagai Wanita Anda Tentu Inginkan Buah Dada Yang Montok, Dan Besar….

Kecantikan seseorang wanita pastinya dikaitkan dengan rupa wajah, saiz payudara dan bentuk badan. Lelaki mana yang tidak suka kepada bahagian wanita ini. Semua lelaki mempunyai selera yang berbeza-beza tentang wajah wanita tetapi mereka sependapat tentang payudara. “Payudara mestilah WOW…!!” barulah lelaki akan tewas dengan anda.

Keistimewaan Pam Payudara Wanita:

Produk ini tidak terdapat di pasaran tempatan. Hanya dijual di laman web ini sahaja.
Design Pam Payudara Wanita ini daripada USA. Bahan lebih bagus dan tahan lama. Pump lebih kuasa.
Ada beg yang cantik untuk senang dibawa dan disimpan.
Anda dapat produk yang ada kelas dan sangat berkesan.
Jaminan 1 tahun cup tak akan retak dan pump tak akan rosak. Kalau rosak kami akan ganti dengan yang baru.
Harga jauh lebih murah sebab kami dah kurangkan kos dengan menjual produk ini secara online.
Jaminan wang dipulangkan dalam masa 30 hari jika anda tidak berpuas hati dengan pembelian anda.
Membesar dan memejalkan payudara khususnya wanita selepas bersalin.
Mencantik dan melangsingkan tubuh badan.
Untuk kesan efektif, gunakan bersama Breast Cream untuk membesarkan dan menegangkan payudara

Set Pam Payudara Wanita Mengandungi:

1 set charger
1 set pump eletronik
1 cup size L
1 cup size M

Cara Penggunaan Pam Payudara Wanita:

Sapu dan urut payudara dengan krim pembesar. (Krim ini digunakan untuk merangsang pembesaran payudara). Saya syorkan Krim Payudara Bollywood kerana kerana krim ini telah terbukti berkesan.

Gunakan pam yang sesuai mengikut saiz payudara anda. Seeloknya selepas mandi dimana anda lebih segar dan lebih tenang. Jangan gunakan pump jika anda rasa anda akan terganggu dengan hal-hal lain.

Ukuran Payudara 32A, 33A, 34A – Saiz Medium.

Sebelum mula menggunakan pump, pastikan cup betul-betul centre (payudara ditengah-tengah) kalau boleh masukkan lebihan bahagian tepi payudara ke dalam cup.

Onkan pump dengan speed low untuk betulkan kedudukkan payudara, kemudian tukarkan ke speed medium, jika payudara tidak masuk sepenuhnya, tukar ke speed high dan payudara anda akan masuk keseluruhannya memenuhi cup.

Kedudukan badan perlu tegak (Anda berada dalam keadaan duduk). Pam sehingga keseluruhan payudara anda berada dalam cup. Jika terlebih pump dan anda rasa sakit, perlahankan speed untuk mengurangkan tekanan.

Tukar ke Low Speed. Rehatkan diri anda dengan keadaan payudara tegang di dalam cup. Anda boleh berbaring setelah payudara tegang didalam cup. Jika tekanan berkurang, (angin terlepas keluar) highkan speed untuk tambahkan tekanan.

Biarkan keadaan payudara tegang dalam cup selama 15 minit. KemudianTukar ke payudara sebelah.

Disyorkan 2 kali sehari, jika ingin hasil yang cepat boleh gunakan lebih dari 2 kali, setiap sesi hanya 30 minit sahaja.

Gunakan mengikut keselesaan. Anda akan melihat perubahan dari pump kecil ke saiz pump lebih besar dalam masa 1 bulan

Jika inginkan hasil yang baik, kekalkan masa 15 minit setiap kali sesi pam (setiap sebelah payudara 15 minit waktunya, jika kiri dan kanan masa 30 minit diperlukan)

Tidak perlu gunakan sehingga 1 jam kerana ini akan menyakitkan payudara. Keputusan akan dirasai dalam tempoh seminggu sahaja, anda akan rasa payudara anda bertambah besar dan tegang. Payudara anda akan meningkat kepada M hingga L saiz cup sebelum 3 bulan. Ini akan anda rasakan bila anda terpaksa menukar saiz coli anda. Untuk mencapai hasil yang sedemikian, arahan penggunaan mestilah dipatuhi.

HARGA PROMOSI:
RM299 = 1 SET PAM PAYUDARA WANITA

Cara Membeli Melalui Transaksi Bank

Lakukan Pembayaran mengikut harga jumlah produk anda atas nama NORAIMI BT MOHAMAD SOM ke akaun:

MAYBANK :155135115255

CIMBCLICKS : 05060105841523 ( MOHD ZAIDI BIN MOHAMAD YUSOF )

INTERNET BANKING
MESIN CASH DEPOSIT
PINDAHAN WANG MELALUI ATM
MELALUI KAUNTER

SIMPAN RESIT & SEGALA BUKTI untuk semakan dan hantarkan kepada kami maklumat berikut dengan lengkap.

(CARA SMS)

(CONTOH SMS)
HB 1 SITI NADIA BINTI ANUAR NO.30 JLN LINTANG, 70450 SEREMBAN N9 RM130 16:45 15.01.09

HANTARKAN segala maklumat tersebut melalui SMS ke 012-2791925

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.