bisnes online

*Assalammualaikum dan Salam sejahtera*

??????????

Izinkan saya berkongsi satu peluang menjana pendapatan sampingan untuk mengubah taraf ekonomi hidup anda, dengan HANYA bermodalkan RM10 sahaja menerusi Program DanaNiaga2u.com. Luangkan sedikit masa untuk membaca teks penerangan program sehingga akhir. Jika tidak bersesuaian dengan tuan/puan tiada masalah, tiada paksaan untuk menyertai program ini.

??????????

*Apa itu dananiaga2u.com?*

Program dananiaga2u adalah program komuniti bantu membantu yang mengunapakai kaedah jaringan pemasaran unilevel. Produk dananiaga2u adalah laman web (iaitu dananiaga2u.com) yang dibina dengan teliti menggunakan gabungan teknologi sistem internet terkini bagi memantau pertumbuhan rangkaian setiap ahli. Program ini direka untuk membantu komuniti memajukan ekonomi masing-masing melalui satu Platform yang MUDAH, MURAH, CANGGIH, TELUS dan TERKINI.

Setiap ahli akan diberi satu laman web dengan referral link yang unik selepas pendaftaran dan pembayaran sebanyak RM10 dilakukan. Tugas utama ahli ialah untuk mempromosikan dananiaga2u.com menggunakan referral link kepada prospek sama ada secara online mahupun offline di mana komisyen 100% akan diberikan.

??????????

*Yang menarik tentang Program Dananiaga2u ini…*

?Mengunapakai kaedah unilevel marketing (ULM) – *tiada ‘pairing’, ‘tiada maintenance’, tiada pembabitan syarikat, tiada ewallet, tiada dwallet, tidak perlu beli dan jual apa-apa barangan dan yang paling menarik, 100% komisyen dimasuk terus ke dalam akaun ahli.*
?Admin DanaNiaga2u.com tidak memegang duit individu kerana semua transaksi duit dibuat oleh ahli terus ke akaun bank penerima.
?Laman web dananiaga2u.com mempunyai sistem yang canggih bagi membantu ahli-ahli memantau kedudukan pendapatan dan rangkaian masing-masing.
?Mempunyai dua bonus income iaitu bonus sponsor dan bonus upgrade.
?Modal mula hanya RM10 sahaja.
?Laman web dananiaga2u juga memberi peluang kepada ahli-ahli yang mempunyai barangan sendiri untuk mengiklankan barangan tersebut apabila berada di stage 2.
?Tiada paksaan. Tiada tipu helah. Program yang jujur dan amanah. Anda buat anda akan dapat hasilnya.

*KAMI HANYA KONGSI PELUANG SAHAJA. PILIHAN DI TANGAN ANDA.*

??????????

*Ok macam mana nak mulakan program dananiaga2u.com ini.*

?Daftar menjadi ahli di dananiaga2u.com melalui referral link pengenal anda. Anda akan mendapat USERNAME dan juga PASSWORD.
Isi butiran peribadi, butiran akaun bank dan butiran pewaris dengan lengkap.

?Lakukan pembayaran RM10 kepada pengenal anda samada menerusi pembankan online (cth cimbclicks, maybank2u, myBSN dan sebagainya), pindahan ATM ataupun secara tunai.
Sebagai bukti, anda perlu menghantar resit pembayaran kepada penerima sama ada menerusi whatapps, sms atau email. Anda juga perlu mengisi butiran pembayaran ke dalam sistem dengan menekan butang upgrade. Penerima akan kemudiannya mengesahkan keahlian atau peningkatan stage anda.

?Mulakan promosi program secara online dengan gambar-gambar iklan di laman sosial seperti facebook, twitter dan wechat. Iklan gambar-gambar dan teks disediakan. (boleh didapati dalam laman web ataupun dari upline anda). Anda juga boleh promosi kepada rakan2, saudara mara, jiran, adik beradik dan rakan sekerja secara offline.

?Perkenalkan program kepada minima 5 orang sahaja. Walaubagaimanapun, tiada had dalam tajaan. Anda boleh menaja seberapa ramai yang anda ingin taja di mana anda akan dapat bonus sponsor RM10 setiap seorang. Setiap seorang yang anda taja pula wajib membawa 5 orang juga.

?Lakukan upgrade ke stage 2 apabila anda mempunyai 3/5 orang downline di mana anda perlu melakukan pembayaran RM30 kepada nama yang tertera dalam sistem.
Anda akan dapat bonus upgrade apabila downline peringkat ke dua anda upgrade ke peringkat yang lebih tinggi.

??????????

*Bagaimana anda mendapat pendapatan upgrade dari kumpulan rangkaian anda…*

Level 1 – 5 orang (anda yang taja)
Anda mendapat Bonus Sponsor RM50 (5xRM10). Gunakan RM30 untuk upgrade naik ke stage 2.

Level 2 – 25 orang (Level 1 yang taja)
Apabila 25 orang di level 2 anda upgrade ke Stage 2, anda akan dapat RM750 (25orgx RM30). Gunakan RM50 untuk upgrade naik ke stage 3.

Level 3 – 125 orang (Level 2 yang taja)
Apabila 125 orang di level 3 upgrade ke Stage 3, anda akan dapat RM6,250 (125orgxRM50). Gunakan RM100 untuk upgrade naik ke Stage 4.

Level 4 – 625 orang (Level 3 yang taja)
Apabila 625 orang di level 4 upgrade ke Stage 4, anda akan dapat RM62,500 (625org x rm100). Gunakan RM300 untuk upgrade naik ke stage 5.

Level 5 – 3,125 orang (Level 4 yang taja)
Apabila 3,125 orang di level 5 upgrade ke Stage 5, anda akan dapat RM937,500 (3,125org x RM300). Gunakan RM500 untuk upgrade naik ke Stage 6.

Level 6 – 15,625 orang (Level 5 yang taja)
Apabila 15,625 orang di level 6 upgrade ke Stage 6, anda akan dapat RM7,812,500 (15,625 org x RM500).

BERHENTI … di sini. Dengan hanya bermodalkan RM10 anda berpeluang menikmati pendapatan yg lumayan bersama program DANANIAGA2u.

??????????

*Kesimpulannya … Modal mula yang murah … Tiada peluang untuk ditipu … dan Cara kerja yang mudah*

1. Daftar menjadi ahli dgn modal hanya RM10 sahaja.
2. Daftarkan 5 org downline
3. Anda harus upgrade stage by stage … Guna hasil income yg anda dapat untuk upgrade.
4. Pastikan setiap downline ikut langkah 1,2,3 seperti yang anda lakukan.

??????????

*Anda bersedia untuk mendaftar sebagai ahli…*

Maklumat yang diperlukan untuk mendaftar….
o Username
o Password
o Alamat Email
o Nama penuh
o No telefon bimbit
o No IC
o Alamat Rumah
o Akaun bank
o Nama Bank
o Nama Pewaris
o No IC pewaris
o No telefon pewaris

??????????

*Untuk mendaftar klik di link web yg diberikan …. ? dananiaga2u.com/mybizalif

Sekiranya tuan /puan berminat saya akan bantu. Terima kasih dari saya.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.