Buat Duit Dengan Iklan Says

Macam mana nak dapat duit dengan says?

Senang je. Mula-mula kena daftar dulu dengan says.

1. Kemudian pilih mana-mana kempen dalam list says.
2. Klik kat kempen tu.
3. Says akan beri satu link untuk dipromosikan.
4. Copy link dan paste link tersebut @ promosi di wall facebook atau tweet di twitter atau boleh juga klik je button
share dan tweet yang dah ada kat website says. boleh juga share di group-group yang anda biasa join.

Kalau sesiapa klik iklan tersebut, anda akan dapat RM0.20. Kira oklah selama ini pun kita memang suka sangat share
macam2 video lagu, artikel, gambar kat facebook kan? Kira berbaloi jugak sambil on facebook boleh dapat
income bila kawan-kawan nak klik tengok.

kalau kawan-kawan anda join says melalui referral yang anda promote anda akan dibayar rm5.
bayaran akan dibuat terus ke dalam akaun anda apabila anda tekan butang cash out.
minimum amount yang anda boleh minta says bank in ke akaun anda adalah apabila dah cukup rm50.

Sambil online facebook dan twitter boleh la juga share Iklan dari says.
Dapat juga income boleh beli barang yang selama ini diidamkan.

p/s: Pada yang nak join tapi ragu2 dont worry PERCUMA je daftar.
Takde perlukan apa-apa modal untuk daftar says dah share iklan says.
———————————————————————–
Daftar Sekarang ! –> www.iluvurl.com/0wil

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.