EXFUZE MALAYSIA

Exfuze Seven Plus adalah minuman kesihatan PERTAMA di Dunia menggunakan Teknologi Ekstrak 7 jenis tumbuhan dan buah-buahan botani yang TERBUKTI mujarab dan berkhasiat untuk kesihatan anda!

Mengandungi kebanyakan daripada lagenda botani yang mujarab dan kaya dengan pelbagai khasiat , Exfuze Seven Plus adalah makanan super 100% semulajadi. Dengan menggunakan teknologi saintifik berpaten ‘CHAPERONE MOLECULE TM’ kami yang eksklusif, kami mengekstrak secara individu setiap satu botani super ini untuk menghasilkan rumusan bio yang paling banyak bagi memaksimumkan nilai khasiat dan mengoptimumkan piawaian ketulenan.

Salah satu ciri yang paling hebat dalam Exfuze Seven Plus adalah komponen tambahannya yang dapat membantu tubuh anda menggunakan segala khasiat dengan sebanyak mungkin.

Apabila partikel-partikel yang tumpat dengan nutrien adalah lebih kecil, lebih banyak yang dapat dicerna menjadi komponen yang boleh diserap. Ini akan mentakrifkan teknologi kami yang benar-benar akan dikenali kerana keupayaan penghantarannya. Diperkaya dengan ‘CHAPERONE MOLECULE TM’ hasilnya adalah sistem yang mampu menghantar peratusan bahan yang lebih tinggi ke lokasi yang diingini dalam tubuh anda. Malah sistem penghantaran kami telah dirumus secara saintifik untuk menanam khasiat penting yang ada dalam campuran sinergi Exfuze Seven Plus ke dalam bahagian sel-sel tubuh.

Ekstrak 40-60% LEBIH EFEKTIF berbanding jus perahan!!

Apa yang Exfuze Seven Plus lakukan?

Tubuh badan manusia adalah terdiri daripada jutaan sel. Makanan yang kita makan akan dicerna dan khasiat dari makanan tersebut akan dihantar ke sel. Persoalannya adakah cukup nutrisi yang makanan seharian kita bekalkan untuk sel? Oleh itu, Exfuze Seven Plus membekalkan Nutrisi Tambahan kepada sel tubuh supaya sel tubuh kita lebih sihat dan dapat memberi proses penyembuhan dengan sendirinya untuk:

1. Pertahanan
2. Pembaikan
3. Pengaturan
4. Pembaharuan
Tips!
Terdapat pelbagai jenis makanan tambahan di pasaran, pengguna yang bijak akan memilih produk yang terbaik

HALAL Vs Haram
Ekstrak Vs Jus perahan
Cecair Vs pil
Bebas kandungan DADAH / Steroid
Bebas pengawet kimia (Sodium Benzoate – agen kanser)
Tiada Gula Tambahan
Tiada Pemekat
Tiada pemanis Tiruan

Apabila sel-sel tubuh mendapat nutrisi yang secukupnya maka fungsi-fungsi sel tersebut akan berjalan dengan sempurna dan organ-organ tubuh juga dapat berfungsi dengan sempurna.
Melalui testimoni pengguna Exfuze Seven Plus terbukti berkesan dalam pencegahan dan penyembuhan penyakit seperti berikut:

Kencing Manis
Darah Tinggi
Kolestrol Tinggi
Gout
Saluran Darah
Kanser
Pertumbuhan Tumor
Gastrik
Ulser
Sakit Belakang
Sengal Badan
Masalah Urat Saraf
Sakit Sendi
Penyakit Kulit
Letih Lesu
Strok
Parkinson
Lumpuh
Nyanyuk
Jangkitan Virus, Bakteria @ Parasit
Resedung
Alahan
Asthma
Buasir
Masalah Buah Pinggang
Jangkitan Pundi Kencing
Jangkitan Faraj
Sembelit
Cirit-Birit
Masalah Sengugut
Menopause
Otot Kejang
Arthritis
Migrain
Stress & Kemurungan
Masalah Tidur
Thalassaemia
Alzheimer

Ianya juga terbukti memberi kesan yang terbaik untuk:

Mencantikan & Melicinkan Kulit
Awet Muda
Menajamkan minda Kanak-kanak

Perhatian!
Anda boleh mengambil Exfuze Seven Plus pada bila-bila masa kerana Exfuze Seven Plus BUKAN UBAT! Jika anda masih didalam pemerhatian doktor dan dinasihatkan mengambil ubat-ubat tertentu anda harus mematuhi arahan doktor tersebut sehinggalah doktor sendiri yang mengarahkan untuk berhenti mengambil ubatnya.

Tip!
Exfuze Seven Plus adalah minuman kesihatan Multi-Botani yang membantu Anda Seisi keluarga dalam mengecapi kesihatan yang lebih sempurna dengan cara meyalurkan nutrisi yang padat dan hebat.

Tidak seperti minuman kesihatan yang lain, Exfuze Seven Plus menggunakan teknologi saintifik Chaperone Molecule yang nyata lebih mudah diambil, lebih lazat dan terbukti berkesan dengan lebih pantas.

azizshoppe.blogspot.com

CALL / SMS AZIZ : 010 7890101

Comments

comments


Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.