Gel Tahan Lama Lelaki. : Libido Gel

Ramai wanita yang mempunyai masalah kedinginan SEKS. Ini kerana anda tidak dapat memuaskan nafsunya ke tahap maksimum. Maka setiap kali anda ingin melakukan SEKS, mereka tahu mereka tidak akan puas sepenuhnya. Jika diajak berjimak maka mereka selalu menolak dengan pelbagai alasan seperti letih, banyak kerja dan sebagainya. Maka bermulalah titik pergolakan Rumahtangga dan kedinginan hubungan cinta.

Yang sebenarnya pasangan anda tidak puas hati pada anda kerana anda tidak mampu memberi nafkah batin dengan cara yang betul.
Sebagai seorang suami yang bertanggungjawab, anda sepatutnya memastikan kedua-dua nafkah ZAHIR dan BATIN terhadap isteri anda mencukupi setimpal dengan keperluan asasnya.

ANDA MAMPU MENGUBAHNYA

adalah salah satu rawatan alternatif untuk mengatasi masalah tidak bertahan lama didatangkan dalam bentuk senang digunakan (5ML) dengan harga dalam kemampuan semua orang.
biasanya akan bertahan selama 3 bulan atau lebih 80 pertemuan! “Kami menjaminkan kepuasan anda…Kami menjaminkan keseronokan anda”

KESANNYA SEGERA Anda akan mendapat kesan segera, bertahan lebih lama (bertahan sekurang – kurangnya lebih 10 minit pada malam pertama).
Kawalan sepenuhnya ialah apabila anda tidak lagi memerlukan sebarang produk. Anda akan bertahan selama mana yang anda mahukan dengan kawalan sepenuhnya terhadap pancutan anda.
.
• Tiada lagi pancutan mengejut
• Tiada lagi rasa malu
• Tiada lagi kekecewaan

Kandungan LIBIDO GEL
Libido Gel menggunakan bahan bahan semulajadi sejak turun temurun bagi membantu kaum lelaki dalam hubungan sexual.
Libido Gel menggunakan air suling,pudina,aloe vera gel,olive squalane,apricot kernal oil,vitamin c,extract of korean ginceng,hawthorn berry,ginkgo bloba,muira pauma,catuaba bark,cuscuta seed dan pelbagai lagi dlm formula yang terbukti berkesan sejak turun temurun dan juga secara klinikal.

Kesan Jangka Panjang LIBIDO GEL
-menggalakkan peredaran darah bahagian genital
-menguatkan dan membina kelenjar seksual lelaki
-merawat rasa geli melampau
-merawat rasa ngilu zakar
-meningkatkan kekuatan corpora carvenosa
-menambahkan kekuatan sexual secara tradisional
-menyokong kesihatan kulit zakar
-meningkatkan peredaran darah
-meningkatkan keinginan sex
-meningkatkan potensi pancutan anda

kedailelaki2u.blogspot.com

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.