Mendapat Bayaran Untuk Setiap Minit Komputer Anda Disambungkan Ke Internet.

Menyertai program FEER Gomez dan pemikiran yang anda ingin peluang yang sama untuk mendapatkan wang tunai dengan hanya disambung ke Internet.

Apa yang anda perlu lakukan ialah memuat turun dan menjalankan FEER Gomez, aplikasi Java yang selamat, yang berjalan di latar belakang PC anda dan menggunakan sumber-sumber yang terbiar sistem anda (seperti kuasa yang tidak digunakan pemprosesan, RAM, dan jalur lebar) untuk menguji prestasi banyak laman-laman web yang paling popular di dunia.

Apabila sistem anda dipilih sebagai aktif, anda akan mendapat bayaran untuk setiap minit komputer anda disambungkan ke Internet. Untuk akaun anda aktif akan mengambil masa, ada yang cepat aktif dan ada yang lambat. Akaun saya aktif mengambil masa lebih kurang 2 bulan. Ini sebab saya jarang ON komputer saya. Lebih banyak anda menjalankan FEER Gomez yang lebih anda boleh mendapat setiap bulan. Ia semudah itu.

Daftar untuk FEER Gomez hari ini dan meletakkan PC anda untuk bekerja. Apabila anda mendaftar, pastikan anda masukkan “ipincute” dalam “yang dirujuk oleh” dan memberitahu rakan-rakan anda untuk mendapatkan bonus rujukan anda sendiri!

Sila layari Gomezpeerzone.com untuk maklumat lebih lanjut mengenai program dan amalan terbaik untuk memaksimumkan pendapatan anda.

Dan pastikan anda mendaftar menggunakan email yang sama dengan akaun Paypal anda untuk menerima bayaran. Daftar sekarang…

www.gomezpeerzone.com/application-apply/?Referrer=ipincute

Comments

comments


Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.