Menjana PENDAPATAN DENGAN SEDEKAH. RESELLER PROGRAM. MODAL RM10 ATAU RM20

SELAGI PELUANG MASIH ADA…Selain daripada sedekah wajib, umat Islam digalakkan memberi sedekah sunat sebagai tanda kesyukuran akan nikmat yang dikurniakan Allah terutamanya nikmat Islam.Dari Abu Hurairah r.a katanya : Seorang lelaki menghadap Rasulullah saw lalu bertanya : Wahai Rasulullah! Sedekah mana satu yang lebih besar ? Nabi saw menjawab : Engkau bersedekah ketika sihat dan sangat sayangkan hartamu; ketika engkau takutkan kepapaan dan berharap hendakkan kaya-raya. Janganlah engkau bertangguh untuk bersedekah, sehingga apabila nyawa sampai ke kerongkong, barulah engkau berkata : Aku mahu bersedekah untuk si anu.. sekian untuk si anu dan sekian lagi untuk si anu ( H.R Al-Bukhari )Sedekah lah ke PERTUBUHAN BAITUL AINI ANAK-ANAK YATIM DAN MISKIN IPOH PERAK
KLIK NIE ===>> www.baitulaini.org/sumbangan.html .
Jana Pendapatan dan anda SEDEKAH LAH SELEPAS itu. InsyaAllah Rezeki anda bertambah-tambah. Modal HANYA rm10 atau RM20.Klik sini…. DAFTAR dan ikut langkah. Dan nak berjaya, kena BERSEDEKAH. www.rm10segera.co.cc (MODAL RM10) ll.my/janadirumah (MODAL RM20)

=100% komisyen milik anda!!
=Percuma 10 ebook untuk panduan bisnes internet!!
(Ebook boleh dijual semula untuk dapat income tmbahan lagi!)
=Web promosi percuma!!
=Tanpa melalui akaun bank admin
=Anda taja, anda dapat komisyen 100%
=TIADA SISTEM PIRAMID!
=Komisyen terus ke akaun bank ANDA!!
=Terima SMS duit dah masuk ke AKAUN!!!
=Duit masuk bertubi-tubi ke dalam akaun anda!
=Bisnes yang HALAL!Jgn risau kami ada produk!
=Hanya perlu promote bisnes ini ke dalam mana-mana iklan online atau yg paling mudah adalah FB!(Mudah JE!)

Jika terdapat pertanyaan email ke partime769@gmail.com @ sms saya di 0197694362 untuk keterangan lebih lanjut.. atau berminat sila klik link dibawah.. Cepat ,sebelum orang lain sertai. Takkan mahu jadi org terakhir join.. kita pun mahu sama2 dapat income..menolong sesama manusia buat income..
www.rm10segera.co.cc (MODAL RM10) ll.my/janadirumah (MODAL RM20)

Ikhlas dari,
Mohamad Hairul Nizam
Partime Selepas Waktu Kerja
Rezeki dari ALLAH. Yakin, ikhlas dan tawakal.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.