Rahsia Zakar Power Macam Besi

Miliki minyak baka kambing gurun (mountain goat oil)
Merupakan ramuan semulajadi sebagai cara alternatif untuk lelaki, yang sangat berguna dan berkesan

TERBUKTI BERKESAN untuk lelaki! Penemuan menakjubkan hasil dari penyediaan tradisional turun-temurun yang telah mengubah banyak kehidupan lelaki.

Minyak ini telah diadun secara khusus bersama dengan 15 herba, akar-akar kayu terpilih & tumbuh-tumbuhan semulajadi selama 20 jam dengan sebati bersama minyak kelapa asli untuk meningkatkan saiz zakar, daya ereksi, lebih stamina dan kepuasan seks yang maksimum. Jadi tiada apa yang perlu anda risaukan.

Kegunaan :
– Mengubat pelbagai penyakit urat saraf
– Patah, terseliuh, lenguh sendi-sendi, luka terbakar, air panas dan melecur
– Baik untuk mengurut ibu selepas bersalin
– Alahan dan gatal-gatal
– Baik disapu pada anak kecil pada bahagian dada, leher dan kepala sebelum tidur malam bagi mengelakkan daripada semput, lelah, kahak dan berhingus serta selesema
– Menghindarkan SIHIR (telah didoakan)
– Sesuai dignakan untuk mengerjakan haji dan umrah terutamanya bagi masalah lenguh-lenguh kaki.
– Mengelakkan pecah tumit kaki dan bibir mulut
– Sangat sesuai mengurut anggota batin lelaki..Menambah TENAGA LELAKI / WANITA Nikmati ereksi yang lebih kuat, bertenaga dan saiz yang berbeza dalam masa yang singkat! Berikan pasangan anda kepuasan dalam hubungan intim anda dengannya.

Minyak Kambing Gurun adalah sapuan yang selamat untuk digunakan dan akan memberikan anda lebih nikmat dan tenaga yang anda idam-idamkan! Ia adalah satu-satunya minyak yang khusus untuk anda gunakan ketika sesi senaman alat sulit anda.

Khasiat Minyak Kambing Gurun ini juga ada diceritakan di dalam buku Penawar Mati Pucuk (Rahsia Penguat Tenaga ” Antara petikan dari buku tersebut adalah “Urutkan zakar anda dengan Minyak Kambing Gurun selama 5 minit atau lebih.
Kemudian berehatlah kira-kira setengah jam sebelum anda setubuhi isteri anda.

InsyaAllah akan terbukti kehebatan khasiatnya sama seperti kehebatan kambing gurun.

Begitulah menurut sesetengah mereka yang pernah mengamalkannya.

Jika anda inginkan kekerasan, saiz yang berbeza, ereksi yang lebih berkesan, rasa yang lebih nikmat dalam hubungan suami-isteri, produk ini adalah untuk anda.

Hanya beberapa titik saja yang diperlukan utk setiap sessi urutan/senaman.
Amalkan mengurut zakar & menyapu ari-ari anda setiap malam dengan minyak ini walaupun tidak mahu bersetubuh. Mudah-mudahan dengan amalan itu, ‘senjata’ anda akan sentiasa siap untuk bertempur.

Suci, bersih dan dijamin halal.
Kambing disembelih mengikut hukum syarak Islam, semua anggota badan diguna pakai dalam membuat minyak ini kecuali isi perut dibuang.

Harga:
Sebotol :RM80 sabah/serawak : RM89

Isipadu : 110 ml

www.rahsiamalam.com

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.