RM500 Seminggu-Kerja sambilan dari rumah

Kami memerlukan pekerja sambilan untuk mengisi jawatan sabagai data entry. Syarat mudah, boleh menggunakan internet, tahu menggunakan words dan excell, berumur 18 tahun ke atas dan boleh bekerja dibawah pengawasan minimum.pendapatan RM500 Seminggu dengan hanya bekerja secara sambilan dari rumah.

Incoming search terms:

  • jawatan kosong tawau jaga kedai (3)
  • meletakkan iklan jawatan kosong (2)
  • kerja kosong pembantu kedai farmasi april 2013 kedah (2)
  • bagaimana mengiklan jawatan kosong (1)
  • www mudah com my/jawatan kosong (1)
  • pekerja klinik di sungai buloh diperlukan (1)
  • klinik 1malaysia penang jawatan kosong (1)
  • kilang kotak jawatan kosong pasir gudang (1)
  • kerja kosong di kedai dalam jusco (1)
  • kerja kerani di taman medan april 2013 (1)
  • jawatan kosong taska area subang2013 (1)
  • jawatan kosong syarikat printing di pasir gudang (1)
  • jawatan kosong pemandu backhoe melaka (1)
  • jawatan kosong kerani di muar april 2013 (1)
  • Jawatan kosong daerah k berang (1)
  • isi borang untuk klinik 1 malaysia kota masai (1)
  • di kluang johor jawatan kosong sementara (1)
  • www mudahdiiklan com (1)

Comments

comments

46 Responses to RM500 Seminggu-Kerja sambilan dari rumah

  1. afiqah says:

    Mcm mne nk menyertai nyer?

  2. nik says:

    Macam mana nak join?

  3. azizah binti paiman says:

    Saya berminat dengan tawaran kerja entry data di rumah.
    Bagaimana caranya ya?

  4. Miss Lina says:

    mcm mna nak sertai?

  5. hirnah says:

    macam mana nak sertai?

  6. nik says:

    macam mana nak join benda ni?

  7. wanie says:

    plzz email i.. i berminat

  8. shima89 says:

    Hurm mcm mane nk sertai ni ye?

  9. Azhar Adam says:

    0173716115

    Mahir menggunakn software adobe photoshop

  10. freshli bin ronny says:

    Umur saya 20 boleh tolong email kan saya kerja kosong area kota kinabalu.part time punya.masih belajar

  11. freshli bin ronny says:

    Umur saya 20 boleh tolong email kan saya kerja kosong area kota kinabalu.part time punya.masih belajar.freshlironny@gmail.com

  12. fifi says:

    saya nak cari part time di padang jawa shah alam .masa 8pm ke ats

  13. mirul says:

    Saya nak kerja yg mcm tuh. Dok umah income seminggu 500 ringgit. Tk kesah letih ke runsing ke aslkan sy bkerja tok sambilan

  14. aqilah says:

    macam mane nak apply keje nie .. kene payment kan??

  15. Cikaa says:

    Saya ingin minta nombor telefon anda agar cepat saya ingin dapatkan perkerjaan tersebut.

  16. nora says:

    Saya berminat utk kerja data entry dari rumah. Macam mana nak sertainya…???

  17. nur atiqah bt murad says:

    sy berminat dengan kerja ni boleh call sy tak ?0123643324

  18. Debra David says:

    Hi, morning, berminat untuk kerja data entry. Thanks.

  19. noor hakem says:

    saya berminat dgn kerja sambilan ini.. saya nk sangat2…. hubungi saya noor hakem – 0127830187

  20. catherine says:

    Sy mnat pm pliz 0128389573

  21. Thanaletchumy says:

    Contact me pls..tq..

  22. dayyah says:

    Saya nak kerja yg ada kat area kedah . Mcm isi brang tuu . I need work now;( 0135006282 , wassap or msg sya ok .

  23. dayyah says:

    Saya nak kerja yg ada kat area kedah mcm isi brang tu .. i need work now ;( 0135006282 wassap or msg sya ok:) tq

  24. nur amelia says:

    Berminat…mcm mana nk sertai…please email me…

  25. nur nadzirah says:

    saya umur 19 dan berminat utk kerja sambilan nie .. please email me ..

  26. asmah says:

    saya berminat dgn kerja sambilan ini..masih belajar(degree)..tq

  27. azmie awang says:

    saya berminat mengisi kerja kosong sebagai pemandu peribadi di daerah sandakan.
    whatsapp : 0195811822
    email : azmie.awang21@gmail.com

    saya berharap sangat ingin mendapat kerja demikian..

  28. Roslan Azhari says:

    Salam. saya berminat dengan kerja ini. sila WA saya, 0133927470 dan email kepada saya, addimasyqialfasi@gmail.com

  29. mira says:

    saya umur 23 tahun, saya berminat nak kerja sambilan ni.. thanks, emel me .

  30. atiqah zaki says:

    Saya masih belajar berumur 21 tahun, dan berminat untuk kerja sambilan ini.Mohon keterangan lanjut

  31. atiqah zaki says:

    Berminat untuk kerja sambilan ini, mohon maklumat lanjut

  32. sabri says:

    Mcm mana nak serta

  33. nurul amira says:

    Saya umur 18 nk kerja area pasir gudang

  34. Sanjatty Bin Santong says:

    macam mana nak join,?

  35. michaela says:

    how to apply this job?where to contact ?give me contact number 🙂

  36. Mas says:

    Saya berminat..sila email saya..tq

  37. azrul says:

    saya 16 tahun…nk cari kerja untuk.akhir tahun ni…

  38. Thilawathy says:

    Saya berumur 18,tqh cari keje kat area kedah.Plz email 2 me for the job.tanx

  39. nazrey says:

    saya nak bahagian welder bidang mechanical… mcmna nak sertai.. ? pliz contact my #0165777244@01133458234 nazrey

  40. azie says:

    Saye pelu kn kerje buat barng ape2 di rumh mencari duit sebagi suri rumh srpenoh mase,klu ada buat kerje brng di rumah saye nk,sy dudk di johr baru kmpg mlyu,wsp sy klu ada 0186788263 azie tq.

  41. nurul arisha says:

    haii,sy berumur 15 tahun ingin mencari kerja kosong part time kalau adee whataspp sy 0142667559

  42. syaht says:

    hye saya syah . umur saya 16 tahun .. saya prlukan kerja untuk part/full time kat penang .. tlg info saya dalam ws 01123099457

  43. aliff aiman says:

    Haii saye umur 15 tahun ingin mencari kerja ape he…sebab nk tolong keluarga…kalau Ade kerje free bagi tau sye kat wechat..I’d wechat:lip_faded

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.