SF BEAUTY PRODUCT…

Oke.. !! na bagitau produk nie memang best and kwn za da pakai.so kalo xde y pakai macam mane nak jual and tau hasil die macam mane bagus o x kan..? selepas jer dia pakai amai kawan-kawan dia l yang turut pakai so amai yang sangat berpuas ati dengan Sf Beauty nie. ! memang x ada kesan sampingan sebab produk nie 100% dari bahan semulajadi x ada bahan kimia yang berbahaya.. kalau berbahaya tak munkin lah dia kan stay pakai produk nie n membazirkan masa sebagai pengedar produk nie kan?

Produk nie memang sesuai untuk semua jenis kulit.. Bagi kulit yang sangat bermasalah seperti sensetif, masalah jerawat yang teruk kita ada set khas.. iaitu set vitamin C..

Sf Beauty di datangkan dengan 2 set. iaitu set vitamin E (Kulit normal) dan set Vitamin C (kulit yg bermasalah sgt teruk dan sensetif)

Setiap set sangat lah berbaloi nye adoi..! hehehe..
boleh bertahan sehingga 2 bulan lagi pndai jimat 2 bulan lebih..!!

Paling penting Produk nie x menipiskan kulit, hakis ke dan sewaktu dengannye n x memerahkan kulit korang tue.. Ia membersihkan secara semulajadi..

Amaran-amaran !!
Produk nie kita dapat kesan yang da berlaku produk keluaran Sf Beauty yang tiruan d jual dengan harga yang sangat murah so korang berhati-hati jgn beli yang tiruan.. Sila beli yang Original melalui Stokis/Dealer yg sah sahaja ok.. (^_^)

Berminat boleh PM,SMS AZZA ok 0129406808

SELAMAT MENCUBA DAN DAPAT KULIT YANG CANTIK DAN BERSIH~~LELAKI PN BOLEH GNE

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.