Vimax pills 100% dijamin original – RM210

Kenali Vimax Canada

Pertama sekali, Vimax adalah makanan tambahan (atau Food Supplement) untuk para lelaki. 100% diformulasi dan diperbuat daripada herba – herba terhebat.
Vimax terdiri daripada formulasi herba – herba terbaik seperti Epunedum Sagitum (Horny Goat Weed), Ginkgo, Ginseng, Saw Palmetto, Cayenne Fruit untuk menjadikannya Pil Herba #1 untuk para lelaki. Formulasi ini dirumus untuk memberikan kesan dan faedah yang sering diidamkan oleh lelaki seperti saiz, ereksi mantap, ejakulasi dan orgasma yang hebat, libido yang sihat serta stamina yang tinggi. Dengan kata lain, Vimax mampu membawa faedah bukan sahaja untuk prestasi dan kepuasan seksual, juga untuk kesihatan lelaki pada amnya.
Dengan amalan Vimax, lelaki mampu keluar dengan lebih YAKIN dan KONFIDEN . Dan ini adalah bersifat KEKAL . Vimax memberikan kesan dan faedah yang KEKAL.
Bagi yang sentiasa mencuba daripada satu produk ke satu produk dengan tujuan untuk pembesaran, pastinya hanya tujuan itu sahaja yang sentiasa berlegar dalam pencarian produk terbaik di pasaran. Ketahui yang VImax bukan sahaja mampu menambah saiz, namun ia juga berupaya memberikan kesan positif kepada kesihatan dan kesuburan lelaki. Di samping menguat dan mengaktifkan sperma, Vimax juga terbaik dalam memastikan perjalanan dan aliran darah adalah pada tahap yang optimal.
Tambah Saiz
Isu saiz seringkali berlegar dalam kotak fikiran kebanyakan lelaki. Ada yang mencuba teknik lama seperti menggantung pemberat dan sebagainya. Ada juga yang mengamalkan teknik Jelqing selain dari kaedah urutan dengan pelbagai jenis minyak. Senaman juga turut terlibat dalam usaha untuk mendapatkan saiz dan kepuasan yang diidamkan.
Namun begitu, dengan komitmen dan kesibukan kerja yang semakin hebat masa kini, teknik – teknik dan amalan senaman sebegini memerlukan komitmen yang tinggi. Amalan sebegini harus diamalkan secara berjadual dan menuntut sedikit ruangan masa. Dan juga ia mengambil masa untuk mendapat kesan dan faedah yang diinginkan.
Di sinilah kebaikan Vimax. Tidak perlu lagi senaman, teknik regangan dan tuaman. Tidak perlu lagi mengurut secara sembunyi. Hanya ambil 1 kapsul pada setiap hari. Vimax akan mengembangkan tisu – tisu ereksi dan menguatkan pembuluh darah – seterusnya ini akan menjadikan zakar lebih kuat, keras, dan panjang. Daripada testimoni yang diterima, ada yang sudah mencapai saiz 2 ” – 3 ” selepas mengamalkan pengambilan Vimax.
Maklumat Herba Vimax Canada
BAHAN-BAHAN
Seman Cuscutae
Benih menggetar dikenali sebagai tonik buah pinggang dan digunakan secara meluas untuk memulihkan masalah seksual seperti mati pucuk, pelepasan waktu malam, ejakulasi pramatang.
Saw Palmetto Serbuk
Dikenali merangsang libido yang rendah pada lelaki dan meningkatkan tenaga seksual. BPH ditemui satu petikan saw palmetto dikurangkan saiz prostat dengan 13%.
Epimedium Ext panah iaitu 4:1 (Barker)
herba Cina atas laporan doktor perubatan yang horny goat meningkatkan libido dan meningkatkan fungsi ketegangan.

Hawthorne Berry (Fructus Crataegi)
Hawthorn membantu melindungi daripada penyakit jantung dan mengawal tekanan darah tinggi dan kolesterol tinggi.

Gingko Biloba JKR
Tindakan herba boleh membantu menyokong otak, sistem saraf pusat dan ketidakupayaan. Ginkgo meningkatkan peredaran periferi dan pengoksigenan.
Inosine anhydrous
Adalah bahan semula jadi yang boleh membantu meningkatkan keupayaan badan untuk membawa oksigen, tanpa melaksanakan pengambilan dalam paru-paru, jadi ia boleh bekerja lebih keras, lebih kukuh. Ini membuktikan manfaat yang semasa aktiviti seksual.
Panax Ginseng (akar)
Ginseng merangsang aktiviti fizikal dan mental dan mempunyai kesan positif terhadap kelenjar seks.Sumbangan herba kemandulan, dan pancutan pramatang. Ia cenderung membina darah dan sperma.
Avena Sativa Ext 10:01 (Oat Straw Ext)
Ereksi enhancers farmaseutikal tanpa kesan sampingan yang berbahaya.Juga dikenali sebagai benih Sakti atau Oat Oat Liar, Avena Sativa digunakan untuk merangsang kedua-dua lelaki dan wanita dengan cepat dan berkesan.
Tribulus Terestris Serbuk
T. Terrestris kini dipromosikan sebagai penggalak untuk tujuan seks yang semakin meningkat.Penggunaannya untuk tujuan ini berasal dari satu kajian yang dijalankan Bulgaria pada tahun 1970, yang mendapat kesan kepada testosteron percuma dan hormon lutenizing pada lelaki yang dimiliki oleh pasangan subur.
Cayenne Pepper
Digunakan untuk menangkis penyakit dan menyamakan peredaran darah. Ia boleh juga mencegah pukulan dan serangan jantung dengan meningkatkan tindakan jantung tetapi bukan tekanan darah. Ia mempunyai kebolehan untuk membina semula tisu dan juga menolong kelesuan
Jangkaan Pertumbuhan dan Perubahan
Minggu Pertama – Ke Empat
Kesan yang dapat dilihat pada beberapa minggu pertama seperti ereksi yang lebih lama, lebar genggam (atau girth). Ada juga pengguna yang sebelum ini jarang – jarang ereksi pada waktu pagi, dapat merasakan kembali ereksi selepas pengambilan Vimax. Apa yang berlaku ialah formulasi Vimax berfungsi untuk merawat dan membaiki sistem saraf dan aliran darah dalam sistem zakar untuk kembali pada tahap terbaik.
Minggu Ke Lima – Ke Lapan
Proses pembesaran dan pertumbuhan bertambah pesat. Anda akan mendapati terdapat perbezaan pada saiz zakar anda.
Minggu Ke Sembilan dan berikutnya
Kesan dan perubahan yang ketara dari segi panjang dan lebar. Ereksi bertambah padat dan mantap.
Nota: Jangkaan pertumbuhan dan perubahan adalah bergantung pada setiap individu. Kadar pertumbuhan yang dinyatakan adalah berdasarkan kadar yang normal. Ada individu yang memperoleh kesan yang cepat serta ada yang sedikit lambat. Namun, kesan dan perubahan ADALAH POSITIF.
Formulasi Vimax TIDAK BERTUJUAN UNTUK MERAWAT, MENYEMBUH ATAU MENGELAKKAN SEBARANG PENYAKIT. Individu yang dinyatakan memperoleh faedah dan manfaat yang hebat. Setiap individu berbeza, maka kesannya juga akan berbeza. Sila rujuk dan berbincang dengan doktor anda.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.