Jadilah pengguna bijak bersama onexox

KELEBIHAN SIMKAD PRABAYAR ONEXOX :
– Menggunakan coverage Celcom, liputan meluas.
– Murah, hanya RM10 sahaja (kredit tersedia RM5).
– Boleh kekalkan nombor sedia ada atau boleh beli nombor baru.
– Kekal nombor lama diberi PERCUMA lanjutan expire date 28 bulan atau 2 tahun 4 bulan. Jadi, tak perlu topup selalu. Selagi ada kredit, guna je sampai habis. Expire date tu akan bertambah lagi setiap kali topup.
– Call masuk voice mail atau short call bawah 10 saat, caj 5 sen sahaja ke semua rangkaian.
– SMS free sebanyak 150 sms diberi setiap bulan selama setahun = 1800 sms (sesama rangkaian sahaja).
– Friends & Family (Active 10). Boleh daftar 10 nombor feveret yang kita selalu call / sms. Semua rangkaian boleh daftar. Digi, Maxis, Celcom, Tunetalk, termasuk telefon rumah pun boleh.
– Jana pendapatan melalui program ‘User Get User (UGU)’. Perkenalkan pada sesiapa sahaja, untuk bertukar ke simkad ONEXOX. 6% dari nilai topup mereka milik anda. Dapat setiap kali mereka topup.
– Boleh semak bil penyata melalui akaun Selfcare. Dalam tu kita boleh tengok bill terperinci kita, update setiap hari, boleh topup online, dan macam-macam lagi.
– Internet berkelajuan tinggi (7.2Mbps). Tiada capped speed atau sekatan kelajuan internet. Walaupun kuota internet dah mencapai 80%, kelajuan tetap maintain.
– Tiada caj ‘Pay-Per-Use’.
– Kredit tak akan disedut sekiranya teraktifkan data atau terlupa off data. Dijamin 100% tiada kecurian kredit.
– Tiada GST (GST company tanggung)
=======================
**PROMOSI DAFTAR NOMBOR BARU DAN TOPUP RM10 UTK DAPAT VALIDITY 28 BULAN DILANJUTKAN.
=======================
JANA PRNDAPATAN MELALUI RAKAN NIAGA
– Bayaran RM90 dapat 5 keping simkad dan sistem setaraf center.
– INSENTIF topup user 5-10%
– Untung runcit simkad 22%
– Untung jualan topup 2-5%
– INSENTIF rangkaian hingga tier 6
========================
www.11street.my/productdetail/onexox-starter-pack-rm10-credit-25252110

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.