Set Jerawat Xaznwhite Atasi Jeragat

Set Pencerahan 4 dalam 1 Xanzwhite Atasi Jeragat

Adalah lumrah bagi kaum wanita untuk kelihatan cantik dan menawan .Dalam usaha untuk meningkatkan daya penarik dan penampilan yang anggun, ada di kalangan kaum wanita kini obses dengan bahan kosmetik yang dapat memberi tindakbalas yang cepat tanpa menghiraukan kandungan bahan kosmetik yang digunakan. Pada masa sekarang terdapat begitu banyak jenama barang kosmetik buatan tempatan dan juga luar negara. Oleh sebab keadaan pasaran yang kompetetif banyak juga jenama yang sanggup memasukkan bahan kimia terlarang termasuk racun berjadual yang tidak dibenarkan dalam penghasilan produk kosmetik untuk memastikan jenama mereka laris dan diterima ramai. Kaum hawa kini perlu berjaga-jaga supaya tidak menyesal dikemudian hari.

Xanzwhite telah terhasil dari kajian saintifik menggunakan kaedah Bioteknologi dengan gabungan kaedah Kosmetik & Farmaseutikal. Penyelidikan yang dibuat oleh sekumpulan Saintis, Jurutera & Pakar Penyelidik SIRIM BERHAD telah menghasilkan satu fenomena iaitu Xanzwhite. Projek kebangsaan di bawah Program Produk Semulajadi ini dibiayai sepenuhnya oleh Kementerian Sains, Teknologi dan Inovasi (MOSTI). Produk skincare pertama yang mendapat kelulusan dari SIRIM BERHAD dalam pengeluarannya. Ramuan atau bahan aktif utama xanzwhite terdiri daripada bahan semulajadi estrak Temulawak, Halia & Lempoyang. XANZWHITE COSMECEUTICAL adalah satu inovasi kebanggaan negara bebas dai bahan kimia terlarang seperti HYDROCUINONE dan MERKURI. Produk yang hebat ini talah meraih pelbagai anugerah dan pengiktirafan dari dalam dan luar negara. Antara anugerah yang diperolehi adalah:

SKIN WHITENING COMPOSITION – ITEX 2005
SKIN WHITENING COMPOSITION – MTE 2006
BEST RESEARCH TEAM – SIRIM
BEST #HALAL COSMETIC – MALAYSIA HALAL EXCELLENCE AWARD 2009
BEST NATURAL COSMECEUTICAL SKINCARE – MITI 2013 (WINNER)
Kelebihan produk ini adalah ia sangat berkesan untuk mencerahkan kulit dan melindungi kulit dari sinaran UV dan UVA matahari. Ia juga dapat memperbaiki struktur dan warna kulit yang kusam dan tidak sekata. Ia juga boleh membantu untuk mengatasi masalah jeragat serta tompok-tompok hitam atau hiper pigmentasi dan menjadikan tona warna kulit lebih sekata. kulit akan jadi lebih halus,licin, cerah dan berseri. Kulit akan menjadi lebih subur dan lembap serta segar sepanjang masa.

UNTUK INFO LANJUT SILA
SMS / WHATSAP 012-6532886
Wechat hidyah

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.