Pewangi pemikat wanita asli

Antara Produk pewangi pemikat terlaris super hot repeat sales kami !!!!!

PHEROMEN 101® KHAS UNTUK ANDA YANG INGIN MENARIK PERHATIAN WANITA!
PheroMen 101® adalah pewangi lelaki yang dipertingkatkan dengan formula pheromon khusus bagi menarik perhatian wanita. Formula pheromon yang ada di dalam PheroMen 101® adalah campuran kompleks bahan kimia yang menghasilkan isyarat khusus bagi menarik perhatian wanita terhadap keunggulan seksual dan fizikal lelaki!

PHEROMEN 101®
– Khusus dengan formula khas untuk tingkatkan aura seksual lelaki
– Menarik perhatian wanita idaman
– Menyegarkan semula hubungan anda dan pasangan
– Menjadikan anda pusat perhatian
– Meningkatkan perasaan ghairah pasangan dalam hubungan seks
– Meningkatkan kuasa menggoda anda

Pewangi pheromon sebenar mempunyai gred yang tinggi bagi kandungan bahan kimia feromon manusia dan sangat mahal. PheroMen 101® mempunyai repeat order yang paling tinggi berbanding dengan produk seumpamanya!

Perbezaan PheroMen 101® dengan Jenama lain:
1. PheroMen 101® mengandungi hanya Androstenol Pheromone. Iaitu feromon yang paling kuat dan unik. Pewangi feromon yang mengandungi lebih dari satu jenis feromon adalah kurang berkualiti kerana ketulenan dan keberkesananan feromon akan berkurangan.
2. PheroMen 101® mengandungi 25x kepekatan feromon manusia.
3. PheroMen 101® adalah pewangi Extrait Perfume iaitu mengandungi lebih 40% pati / extrak pewangi (Pewangi dari jenis Eau De Parfum, Eau De Toilette & Eau De Cologne kandungan pati / extrak pewangi kurang dari 15%)
4. Terbukti secara saintifik oleh HVAC Labs.
5. Isipadu setiap botol PheroMen 101® adalah 8ml.
PheroMen 101® telah dikeluarkan dan diuji oleh HVAC Labs dan hasil feedback dari industri perfume di Eropah bagi memastikan anda mendapat pewangi feromon yang SEBENAR & BERKESAN !

PheroMen 101® menggunakan Pheromon khusus dari komposisi bahan-bahan kimia organik. Dihasilkan dengan penuh dedikasi oleh sekumpulan Ph.D. biochemists yang berpengalaman, khusus menggunakan kaedah saintifik terkini, hasil penyelidikan dan hasil ujian klinikal di state-of-the-art pharmaceutical labs, unsur-unsur feromon manusia ini berjaya dihasilkan! Feromon ini bukan hasil ujian atau sumber dari haiwan.

PheroMen 101® dihasilkan menggunakan standard dalam pengeluaran produk feromon yang berkualiti tinggi- bahan kimia feromon yang digunakan diuji oleh firma bebas bagi memastikan kandungan feromon adalah 98% atau lebih. Feromon yang digunakan adalah 1000 kali berkuasa dari feromon biasa yang ada di pasaran sekarang!

PheroMen 101® menggunakan feromon yang paling kuat, unik dan khusus iaitu Androstenol Pheromone. Kualiti feromon ini dipertingkatkan lagi bagi menghasilkan 25x tahap kepekatan! Androstenol yang telah dipertingkatkan komposisinya ini adalah jauh lebih kuat dari feromon semulajadi yang dihasilkan oleh permukaan kulit manusia dan menghasilkan lebih kuasa tarikkan khususnya terhadap lelaki!

PheroMen 101® didatangkan dengan aroma yang lembut tetapi cukup berkesan! Ia adalah pewangi feromon yang berkualiti tinggi dan mempunyai bau yang TIDAK kuat/ terlalu tajam kerana bau ini akan merosakkan kesan dan unsur feromon. Ini kerana feromon tulen manusia tidak mempunyai bau & hanya boleh dikesan oleh human VNO (vomeronasal organ) di dalam bahagian paling sensitif hidung!

www.Like2u.blogspot.com
Miezi 0124639915

Harga promosi untuk masa terhad : RM60 termasuk poslaju (SM)

COD / tunai : Bayan Lepas , Chai Leng Park , Seberang Jaya , Sungai Dua , Bertam , Kepala Batas , Tikam Batu , Sungai Petani , Sungai Lalang , Bedong , Gurun serta kawasan sekitar Kedah & Pulau Pinang . Pos keseluruh Negara – Perlis , Perak , Selangor , Negeri Sembilan , Johor , Melaka , Kelantan , Terengganu , Sabah , Sarawak , Pahang , Wilayah Persekutuan

* Produk asli original bukannya self refill , tiruan , klon atau DIY dengan harga yang berpatutan / murah

Lain-lain produk terlaris edaran kami :
1. Koleksi pemanggang , periuk ARE ikan ajaib Menang Glassware
www.Pemanggang.blogspot.com
2. Stokis sah Phytoscience Double stemcell – www.StemcellMsia.blogspot.com
3. Pheromones , Phero X , Pheromen 101 , Pheromances , biji aprikot dll – www.Like2u.blogspot.com

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.