Pro-Extender – Alat Panjangkan Zakar

Fakta 1: Tahukah anda tubuh manusia sangat unik! Ia mampu mengadaptasikan dirinya dengan sesuatu bebanan dan menjadi lebih kuat!

Kita ambil contoh seorang lelaki yang mengangkat beban yang berat pada tempoh yang tertentu. Lama kelamaan tubuh badan lelaki itu berubah menjadi lebih berotot, tenaga beliau juga bertambah kuat, sehingga bebanan yang diangkatnya dulu kini menjadi lebih mudah. Begitulah hebatnya tubuh manusia, ia dapat dilatih untuk menjadi lebih kuat!

Fakta 2: Tahukah lagi anda iaitu sejak beribu tahun dahulu, sepanjang sejarah manusia dari pelbagai bangsa mempunyai cara tersendiri untuk membesarkan atau memanjangkan anggota badan? Contohnya seperti membentuk tempurung kepala dan bibir oleh orang afrika, memanjangkan leher oleh wanita indo-china, dan mengecilkan kaki oleh wanita bangsawan cina.

Menggunakan konsep “traction” anggota badan boleh dibesarkan atau dipanjangkan secara beransur dan selamat sejak ribuan tahun dahulu!

Menggunakan konsep yang sama, ProExtender dicipta oleh pakar Urologi untuk memanjangkan dan membesarkan zakar dengan lebih selamat dan terkawal!

keratan-rentas-zakar

Cuba anda lihat keratan rentas zakar diatas. Corpora Cavernosa merupakan tisu pada zakar yang seakan span. Apabila seorang lelaki terangsang “span” tersebut akan dipenuhi dengan darah menyebabkan ereksi berlaku.

Ingat fakta ini: Saiz zakar ditentukan oleh saiz Corpora Cavernosa dan keupayaannya untuk menyimpan darah ketika ereksi. Maka jika saiz Corpora Cavernosa anda besar, maka besarlah saiz zakar anda!

Fungsi ProExtender adalah untuk memanjangkan Corpora Cavernosa dengan berperingkat dan selamat. Ketika penggunaan ProExtender, zakar anda akan ditarik menyebabkan sel zakar terbahagi dan bercambah yang menghasilkan tisu-tisu baru untuk aliran darah ketika ereksi. Akibat dari percambahan sel, saiz Corpora Cavernosa akan bertambah sekaligus meningkatkan saiz zakar anda!

TEMPAHAN :
TEMPAHAN : 1 set
Harga : RM 160.00 termasuk kos pos (RM 170.00 untuk Sabah/Sarawak)
Maybank : 1122 6817 0380 (Abdul Rahman Ismail)
CIMB : 7601922790 (Abdul Rahman Ismail)

selepas buat bayaran, sila sms : PRO-EXTENDER, nama penuh, alamat pos, jumlah bayaran dan qty ke 010-8069766

PERCUMA : sebotol Minyak Lintah Gunung SSI (bernilai RM 50.00) bagi 3 tempahan pertama! Cepat SMS sekarang!

JANGAN BAYAR DULU…
SILA SMS dulu sebelum bayar > Ada stok PRO-EXTENDER? (nama anda) ke 010-8069766
STOK TERHAD

Bang! Cepat la beli….
www.kedailelaki18sx.com/pro-extender-tambahkan-inci-alat-vital-lelaki/

Comments

comments

One Response to Pro-Extender – Alat Panjangkan Zakar

  1. admin says:

    PERCUMA : sebotol Minyak Lintah Gunung SSI (bernilai RM 50.00) bagi 3 tempahan pertama! Cepat SMS sekarang! – +6010-8069766 (Ada Stok Pro-Extender)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.