JOM BERSAMA SAYA PROGRAM BUAT DUIT RAYA

Guna Handphone Boleh Buat Duit??
*Macam mana nak menjadi ahli??**
*Apabila anda membeli simkad ni, secara automatik anda boleh menjadi agent untuk simkad *Tronexus*ni. Dari situ anda akan mendapat satu ID hanya untuk kegunaan pengguna SimKad Tronexus ni sahaja.
Apabila sudah menjadi ahli anda boleh menambahkan pendapatan sampingan dengan menjadi agent untuk memperkenalkan bisnes ini kepada sesiapa sahaja yang anda suka dan juga boleh menjual simkad ni sendiri kepada kenalan atau rakan-rakan.
*Nak Jual SimKad pada siapa dan bagaimana nak perkenalkan bisnes ni??*
Anda boleh jual simkad dan perkenalkan bisnes ni kepada sesiapa sahaja, samaada pada orang yang anda kenal dan tak kenal. Tak nak jumpa face to face pon tak apa, kita boleh gunakan medium yang sedia ada seperti:
1. FACEBOOK
2. BLOG 
3. WHATSAPP
4. WEECHAT
Sebenarnya banyak lagi cara yang kita boleh gunakan, gunakanlah kemudahan media sosial sebaiknya. Sambil duduk tak ada buat apa-apa di rumah, buka FB siarkan iklan sahaja anda sudah boleh jana pendapatan sampingan.
*Macam mana nak dapat iklan tersebut?*
Tak perlu risau, Upline anda akan membantu anda cara untuk mempromosikan Simkad dengan teknik -teknik yang paling berkesan.*
**Macam mana nak dapat komisen??**
*Nak dapat komisen senang sahaja.. Anda kenalkan simkad ni, dan anda jual anda dapat RM 10 komisen untuk 1 orang yang anda kenalkan.
Rakan yang anda taja tu topup, anda dapat lagi 1%-8% komisen.
Cuba bayangkan selagi rakan anda atau sesiapa sahaja yang kita taja itu menggunakan simkad Tronexus dan selagi itu dia Topup, selagi itulah kita akan mendapat unlimited lifetime income.

Jom daftar dengan saya di laman rasmi tronexus..👉👉 member.tronexus.com/member/sr/MjY1OTM=

Comments

comments


Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.