Terbaru 2015! Rm30 menjadi Rm11k.

Salam…sy nk share 1 program terbaru blum pun sampai sebulan ditubuhkan ya..program ni memang menarik kerana setiap ahli akn mendapat 1 web yg lengkap dengan penerangan.

Sila membaca info lanjut:
(Jangan daftar dulu ye)
www.Qrabat.com/dollface

Saya akan susun satu barisan, tak kira siapa yg taja.
Maksud saya, anda dapat rm30 x 3 ahli baru utk level 1 anda tak kira siapa yg taja mrk.
Berminat nak join?

Jika anda minat nak join & membuat bayaran sekarang, sila hantar mesej “saya nak daftar Qrabat sekarang” ke whatsapp 0138936004

Saya akan bg link sebenar.

Selepas anda mendaftar, sila membuat bayaran ke acc penaja tersebut.

1. Login dan klik payment (ada akaun bank penaja),sila membuat bayaran ke akaun penaja anda.
2. Isi pengesahan bayaran. Lps tu klik submit.
3. Hantar resit kpd penaja anda via whatsapp.
3. Penaja anda akan aktifkan akaun bos.
4. Juga bgtahu saya “saya dah membuat bayaran kpd (username penaja anda) ke whatsapp 0138936004.

Ok…:)

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.