Kereta Sewa Murah Kota Bharu

Assalamualaikum wbt

Rasanya masih belum terlambat untuk kami dari Syarikat Kereta Sewa Kota Bharu mengucapkan Selamat Menyambut Hari Raya Aidilfitri buat seluruh umat Islam di Malaysia khususnya. Dalam menyambut lebaran ini semoga dpt sama-sama kita muahasabah apakah sebulan Ramadhan yang lalu telah diisi dengan sabaiknya.

Alhamdulillah cuti perayaan tempoh hari syarikat kereta sewa murah Kota Bharu menerima tempahan awal untuk kesemua kereta-kereta sewa kami. Kebanyakan tempahan dari pelanggan-pelanggan setia yang sentiasa menjadikan kereta sewa murah Kota Bharu sebagai pilihan untuk kegunaan kereta sepanjang bercuti di Kelantan.

Kebanyakan pelanggan membuat tempahan sewa kereta dari Airport Sultan Ismail Petra, Kota Bharu. Kami di kereta sewa murah Kota Bharu menyediakan perkhidmatan penghantaran percuma untuk pelanggan kami yang menyewa dari Airport Kota Bharu.

Di kesempatan ini juga kami ingin mengucapkan setinggi-tinggi penghargaan dan ucapan terima kasih kerana masih mempercayai kami untuk membekalkan kereta-kereta yang baik, selesa, dan memuaskan sekaligus melancarkan percutian anda tambahan dimusim perayaan yang sangat ditunggu-tunggu oleh semua.

Kami sangat mengalukan sebarang respon dan maklum balas dari pihak tuan untuk mempertingkatkan mutu perkhidmatan kami kepada semua pelanggan kami yang dihargai.

Kepada yang belum pernah dan ingin merasai pengalaman menyewa kenderaan dengan syarikat kami kereta sewa murah Kota Bharu bolehlah terus hubungi kami melalui whatsapp/sms/call di talian +60145110319.

Terima kasih kerana sudi memilih perkhidmatan sewa kereta di Kota Bharu dari kami. Semoga berjumpa lagi 🙂

Comments

comments


Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.