Kereta Sewa Murah Perodua MyVi dan Viva Kuala Lumpur 2015

Kuala Lumpur KL???
Car rental service???
Cheap price and saves gas???
Satu Solution Car Rental adalah pilihan yang sangat bijak untuk mendapatkan perkhidmatan kereta sewa yang terbaik buat anda. Anda tidak perlu risau kerana kami merupakan syarikat yang berdaftar dan kondisi kereta yang kami sediakan adalah tiptop dan sentiasa di “service” demi perjalanan anda yang selamat dan selesa. Syarikat kami menyediakan perkhidmatan kereta sewa bagi kereta Perodua Myvi sekitar Kuala Lumpur pada harga yang sangat menarik dan bersesuaian dengan bajet anda. Bagi mereka yang mengiginkan harga kereta sewa yang lagi rendah, kereta sewa Perodua Viva juga turut di sediakan bagi memenuhi kepuaasan dan kemampuan anda. Berikut adalah senarai harga Kereta Sewa Perodua Myvi KL yang kami tawarkan khas buat anda :
RM 130 untuk sewaan 1 hari
RM 350 untuk sewaan 3 hari
RM 450 untuk sewaan 4 hari
RM 700 untuk sewaan 7 hari
RM 1800 untuk sewaan sebulan
Bagi mereka yang ingin mendapatkan perkhidmatan kereta sewa lebih daripada sebulan boleh lah terus menghubungi pihak kami untuk mendapatkan harga kereta sewa yang lebih munasabah dan mampu bayar. Kepuasan anda adalah keutamaan kami dalam menyediakan kereta sewa di sekitar KL dan Lembah Klang.

Untuk mengetahui maklumat yang lebih lanjut mengenai perkhidmatan kereta sewa KL syarikat kami, dan mendapatkan tawaran dan promosi kereta sewa yang HOT dan terbaik di pasaran, bolehlah terus menghubungi pihak kami di talian yang berikut:
TELEFON :
Cik Aqilah – 018 240 4500
Cik Fara – 019 328 6648
Encik Ridhwan – 016 441 5600
“Apa tunggu lagi, Call lah kami cepat-cepat!!!”

Comments

comments


Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.