Tag Archives: kerja sambilan

Jadilah pengguna bijak bersama onexox

KELEBIHAN SIMKAD PRABAYAR ONEXOX : – Menggunakan coverage Celcom, liputan meluas. – Murah, hanya RM10 sahaja (kredit tersedia RM5). – Boleh kekalkan nombor sedia ada atau boleh beli nombor baru. – Kekal nombor lama diberi PERCUMA lanjutan expire date 28 bulan atau 2 tahun 4 bulan. Jadi, tak perlu topup selalu. Selagi ada kredit, guna

Peluang menjana income melalui handphone

Peluang menjana income melalui handphone dan boleh dilakukan hanya dari rumah… x perlu jumpa orang x perlu jual barang x perlu pos barang Saya hanya perlukan 30 orang… Terbuka kepada semua yg betul2 berminat nak cari income.. Jadilah yang terawal untuk mendaftar. Siapa lambat,tinggal… Daftar percuma untuk lock tempat anda pada link dibawah:- >> onexoxstore.com/abang49

Adakah anda rela sering ditipu?

Jika anda rasa jual simkad tak glamer, atau malu, anda rugi. Biar malu buat bisnes,JANGAN MALU SEBAB TAK DE DUIT. Ikut je kami, kerana anda tak kan rugi apa-apa. Modal hanya RM10. Belum ada yang jadi miskin keluarkan RM10. Jadi tunggu apa lagi, Onexox ni tawarkan penjimatan dan beri peluang jana pendapatan, tak kan RM10

Bisnes Sambilan Modal Hanya RM10

Ramai yang cari side income, tapi nak buat yg besar-besar konon nya nak cepat untung, tapi modal yang ada hanya seciput je. Onexox ni tawarkan peluang buat duit dengan modal RM10 tak nak pandang. Alasan lambat dapat untung. Itu lah orang yang tamak tapi tak sedar diri dah susah. Jika anda memang nak berubah buat

Kelebihan luar biasa Simkad ONEXOX

Salah satu kelebihan luar biasa yang tiada pada telco-telco lain selain ONEXOX ialah user get user. Dimana apabila anda berkongsi , anda akan diberi ganjaran. Kebiasaan pelanggan yang gembira dengan produk yang mereka pakai pasti akan bercerita dengan orang di sekeliling mereka. Ini adalah lumrah manusia untuk berkongsi perkara yang baik denganorang di sekeliling. Di

Hanya Bekerja 100% Dari Rumah Anda Atau Dari Mana-Mana Sahaja Yang Anda Suka.

Ketahui Rahsia perolehi side income hanya dgn Gunakan Internet/facebook anda sahaja!! TAK PAYAH: *keluar rumah jual barang *hadir ke seminar/taklimat *pegi meeting sana sini *buat loan beribu-ribu utk modal *Pakar “Internet Marketing” HANYA Perlu referral link url di Internet /FB shj. Dengan Syarat : – Bisnes ini perlukan orang yang rajin. – Bisnes ini perlu

Bisnes sampingan yang boleh dimulakan dengan modal serendah RM10

ONEXOX adalah satu bisnes sampingan yang boleh dimulakan dengan modal serendah RM10 dan berpotensi membolehkan kita mendapat keuntungan setiap bulan. Kalau bisnes ini diuruskan dengan baik, keuntungan yang bakal perolehi boleh menjadi pasif, seperti pencen tetap, seperti gaji yang anda terima sekarang ini, malahan gaji tersebut boleh meningkat setiap bulan. Anda tidak perlu belanja lebih.