Tag Archives: pendapatan pasif

AVGTV | Tonton TV Dapat Duit

TIADA BAYARAN BULANAN; Ratusan saluran TV dalam & luar negara TERMASUK ASTRO + Ribuan Movies, TV Shows & Cartoons terkini yang ditambah setiap masa secara automatik. Tiada Kos Pemasangan & tiada sebarang caj tersembunyi, HANYA SEKALI BAYAR. . INFO PROMOSI TERKINI WhatsApp “AVGTV” ke 019-6375402 . EJEN DIPERLUKAN SEGERA di seluruh pelusuk negara. Terbuka kepada

[KHAS 2017] BISNES PALING MENGUNTUNGKAN TAHUN 2017

Adakah anda sedang mencari bisnes ataupun cara buat duit yang lebih menguntungkan, mudah, pantas serta terjamin keberkesanannya pada tahun 2017 ni? Jika YA, anda berada di tempat yang betul. Apa kata anda ke letchat.my/home/bisnes-paling-mudah-dan-untung-2017/ dan ketahui info lanjut. Saya beritahu awal2, NAFSU anda akan memuncak, adreanalin anda memancut-mancut, dan akhirnya sekali jika anda golongan terpilih,

Side Income Paling Senang

Assalamualaikum Anda ada masalah seperti dibawah: ???? ✅Mencari wang sampingan ✅Masalah kewangan ✅Pendapatan bulanan tidak mencukupi ✅Tiada simpanan masa depan ✅Ibu2 tunggal/usahawan yg tidak cukup modal ✅Pelajar2 yg tidak cukup perbelanjaan ✅Yang byk hutang keliling pinggang… ?Modal hanya RM30 shj sekali seumur hidup Dalam komuniti ini anda . Tak perlu taja  . Tak perlu

Peluang menjana income melalui handphone

Peluang menjana income melalui handphone dan boleh dilakukan hanya dari rumah… x perlu jumpa orang x perlu jual barang x perlu pos barang Saya hanya perlukan 30 orang… Terbuka kepada semua yg betul2 berminat nak cari income.. Jadilah yang terawal untuk mendaftar. Siapa lambat,tinggal… Daftar percuma untuk lock tempat anda pada link dibawah:- >> onexoxstore.com/abang49

Adakah anda rela sering ditipu?

Jika anda rasa jual simkad tak glamer, atau malu, anda rugi. Biar malu buat bisnes,JANGAN MALU SEBAB TAK DE DUIT. Ikut je kami, kerana anda tak kan rugi apa-apa. Modal hanya RM10. Belum ada yang jadi miskin keluarkan RM10. Jadi tunggu apa lagi, Onexox ni tawarkan penjimatan dan beri peluang jana pendapatan, tak kan RM10

Bisnes Sambilan Modal Hanya RM10

Ramai yang cari side income, tapi nak buat yg besar-besar konon nya nak cepat untung, tapi modal yang ada hanya seciput je. Onexox ni tawarkan peluang buat duit dengan modal RM10 tak nak pandang. Alasan lambat dapat untung. Itu lah orang yang tamak tapi tak sedar diri dah susah. Jika anda memang nak berubah buat

Kelebihan luar biasa Simkad ONEXOX

Salah satu kelebihan luar biasa yang tiada pada telco-telco lain selain ONEXOX ialah user get user. Dimana apabila anda berkongsi , anda akan diberi ganjaran. Kebiasaan pelanggan yang gembira dengan produk yang mereka pakai pasti akan bercerita dengan orang di sekeliling mereka. Ini adalah lumrah manusia untuk berkongsi perkara yang baik denganorang di sekeliling. Di