Bisnes sampingan yang boleh dimulakan dengan modal serendah RM10

ONEXOX adalah satu bisnes sampingan yang boleh dimulakan dengan modal serendah RM10 dan berpotensi membolehkan kita mendapat keuntungan setiap bulan. Kalau bisnes ini diuruskan dengan baik, keuntungan yang bakal perolehi boleh menjadi pasif, seperti pencen tetap, seperti gaji yang anda terima sekarang ini, malahan gaji tersebut boleh meningkat setiap bulan.

Anda tidak perlu belanja lebih. Hanya RM10 sudah mampu memiliki simkad ONEXOX ini dan tersedia baki kredit sebanyak RM5.

Semua orang mampu dengan harga RM10 termasuklah golongan pelajar iaitu komuniti yang paling besar menggunakan PREPAID!

Cuba anda fikirkan, sebelum ini anda menggunakan TELCO selain ONEXOX. Adakah mereka menawarkan peluang untuk berkongsi keuntungan syarikat mereka terhadap anda?

Bagaimana dengan ahli keluarga anda?

Mak dan ayah, adik beradik malah kenalan – kenalan anda sudah pasti turut menggunakan telefon mudah alih dan melanggan perkhidmatan TELCO yang pelbagai.

Daripada membiarkan mereka berbelanja lebih tanpa mendapat faedah yang lebih lumayan daripada TELCO lama, adalah lebih baik anda turut mengajak mereka untuk bersama – sama menggunakan ONEXOX Prepaid.

Kongsikan segala kelebihan dan manfaat ONEXOX Prepaid terhadap ahli keluarga anda untuk bersama – sama merasai penjimatan yang terbaik disamping turut dapat meningkatkan lagi ekonomi keluarga anda.

Dengan hanya berkongsi anda bukan sahaja dapat membantu orang lain berjimat malah anda juga dapat menjana pendapatan yang berterusan dengan ONEXOX.

Oleh sebab itu, saya hanya mencari mereka yang serius dan berminat menjana pendapatan pasif setiap bulan ditambah lagi dengan nilai RM yang semakin jatuh!! Hmmmm

Anda boleh daftar disini >> www.designext.biz/members/app/embedpage.php?p=1415 untuk menerima info tentang perniagaan ONEXOX ini..

Tentukan nasib anda sendiri hari ini, jika tidak orang lain yang menetapkan nasib anda esok lusa.

Muhammad Arifin Alias
Usahawan Internet & Usahawan ONEXOX
No. HP: 011 3824 2729

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.