MODEL/PELAKON TAMBAHAN DIPERLUKAN

MODEL DAN PELAKON TAMBAHAN DIPERLUKAN

lelaki dan perempuan diperlukan segera untuk butik muslimah, iklan TV, majalah, filem & drama.
pelbagai karakter diperlukan.
umur 1-60 tahun layak memohon…
plus size dan tiada
pengalaman juga boleh memohon.
latihan diberikan.

hubungi KYRA di 0122422709
-SOLID PICTURES ENTERTAINMENT-002220768-H
-LOKASI- PLATINUM WALK, DANAU KOTA,SETAPAK KL

DIJAMIN TERBAIK!!!

Carian pilihan iklan :

  • pencarian pelakon baru 2017

Comments

comments

124 Responses to MODEL/PELAKON TAMBAHAN DIPERLUKAN

  1. WAN AISHAH says:

    Sy ingin mencuba…

    • Siti Qamaria says:

      Masih ada kekosongan lagi ke? Saya berminat utk job part time utk model muslimah.Tapi saya tak berpengalaman lebih dlm lagi dlm permodelan ni tapi minat utk mencuba.Saya duduk di gombak berumur 18 tahun.Boleh email saya segera atau whatsapp 0133964202

  2. nurfarah shazleen says:

    saya berminat untuk sebarang kerja yg halal ..bole email nurfarahshazleen@gmail.com // 0182922158

  3. Sarah Najwa says:

    Assalam..saya berumur 20 tahun dan tinggal di Penang. Saya sangat berminat untuk menjadi seorang model muslimah. Boleh whatsapp saya 0124559765 atau email sarahnajwa14@gmail.com

  4. sy x berapa lawa boleh ke mohon?

  5. farhana says:

    Sy bermnat nk jd model..

  6. Muhd Anuar says:

    Assalamualaikum. Kalau ada peluang saya nak jadi model majalah or model sambilan. Saya dok negeri sembilan. Kalau saya ada peluang whatsapp or sms saya 01123208785

  7. suriati binti abdullah says:

    Assalammualaikum . sye berminat nak jadi model muslimah part time di sarawak dan model majalah . umur saye 18 tahun. kalau ada peluang boleh hantar enail dekat sye. nnti boleh whatsapp.

  8. suriati binti abdullah says:

    ini email sye tokwanofficial@gmail.com

  9. umiyah athirah says:

    assalamulaikum, saya berminat nak jadi model part time. Saya tinggal di puchong. email saya umiyahathirah23@gmail.com terima kasih.

  10. umiyah athirah says:

    assalamulaikum, saya berminat nak jadi model muslimah part time. Saya tinggal di puchong. email saya umiyahathirah23@gmail.com terima kasih.

    • muhammad rafiq amali bin abdullah says:

      saya berminat nak jadi pelakon sangat. saya mahu buat rayuan…? apa yang kata tu mencari pelakon baru 2015. saya betul2 berminat la nak jadi pelakon

    • muhammad rafiq amali bin abdullah says:

      saya berminat nak jadi pelakon sangat. saya mahu buat rayuan…? apa yang kata tu mencari pelakon baru 2015. saya betul2 berminat nak jadi pelakon. saya tinggal di klang kuala selangor

  11. ikwan says:

    saya nak jadi pelakon dan model saya pernah jadi pelakon tambahan astro oasis boleh saya mohon 0145222070

  12. adda lee says:

    Hi. Jika ada tawaran menjadi model sila email ke addalee96@gmail.com
    Height 173
    weight 65
    Especially in Kuala Lumpur & Melaka

  13. syaa says:

    assalamulaikum . saya berminat menjdi modeling muslimah part time . saya stay bandar baru bangi . jika di perlukan whtsaap 0148094677

  14. syera safyira says:

    saye berminat sangat , jika ada peluang saye nak tapi saye orang sabah 😔
    jika ada maklumat please kontek me at no 0197257573

  15. nur fazira amiera bt ramli says:

    hye..sy nk sgt jd model..impian sy dri kcik

  16. Alyn Ibrahim says:

    Boleh mohon ek ? Hehe saye nak jadi model muslimah yang sopan2 sikit boleh je kalau diberi tunjuk ajar.

    Whatsapp Alyn tau kalau dapat la 0173411401

  17. EKIN says:

    slmt tngh hari dan salam sejahtera..sy sungguh brminat utk mnjadi model..sy tinggal d kota kinabalu..harap d terima..terima kasih..

  18. Neng says:

    Asssalamualaikum , Saya berminat untuk menjadi model sampingan .. Umur 16 tahun .. Tinggal d sabah .. Kalau saya ada peluang , whatsapp 01131532231 .. atau wechat id – Tarenk_crush9

  19. sofea says:

    assalamualaikum, saya berminat nak jadi model part time . Saya tinggal di sabah .Jika ada peluang boleh email saya hamimaco99@gmail.com tyou 🙂

  20. EKIN says:

    slmt tngh hari dan salam sejahtera..sy sungguh brminat utk mnjadi model..sy tinggal d kota kinabalu..harap d terima..terima kasih..
    #yyin273@gmail.com

  21. Nurul Nassyifaa says:

    saya nurul nassyifaa, berumur 24 tahun dan menetap di Kuala Lumpur.. berminat untuk menjadi model parttime/pelakon tambahan.. jika diperlukan boleh whatsapp ke no saya-0166852751.

  22. Afikah110 says:

    salam saya berminat untuk model muslimah baju, tudung , abaya yang berkaitan hijab.
    email saya afikah110@gmail.com

  23. ummul syuhada binti rosli says:

    Assalamualaikum saya ummul syuhada.. saya ingin menjadi model muslimah sambilan.. tinggi 166. Umur 19 tahun.. berasal perak tinggal di johor..boleh email saya di ummulsadaa@yahoo.com

  24. Aishah says:

    Saya brminat menceburi bidang permodelan dan jika ada kekesongan emailkan pd saya nuraishah7841@gmail.com. saya tinggal di seremban negeri sembilan.

  25. danial haikal says:

    saya berminat menceburi bidang permodelan dan jika ada kekosongan emailkan pada saya danny.ferry66@gmail.com. saya tinggal di selangor, kajang.

  26. MAHATHIR BIN MOHD NOR says:

    saya berminat untuk menjadi model sambilah pakaian lelaki.

  27. Lyana Latiff says:

    Assalam..saya berumur 22 tahun dan tinggal di Seri kembangan. Saya sangat berminat untuk menjadi seorang model muslimah. Boleh whatsapp saya 0132950457 atau email Nurkasliana@gmail.com

    – See more at: www.webiklanpercuma.com/iklan/modelpelakon-tambahan-diperlukan.html#.dpuf

  28. Farla Ismael (phalahygiah) says:

    Assalamu alaikum,
    Saya telah lama bercita-cita ingin menjadi model muslimah.umur saya 20 tahun dan tinggal di Kota Bharu Kelantan.Jika ada kekosongan ruang untuk saya sertai,boleh cari saya di,

    Whatsapp:01125542786
    Email:farlaolly@gmail.com
    Instagram (gambar) : @farlaolive

    Terima kasih.

  29. rushamhairis says:

    saya ingin mencuba tetapi menetap di penang

  30. Sam Adam says:

    Assalamualaikum , selamat sejahtera . Saya sam , Berumur 18 tahun dari Johorbahru . Berminat nak jadi Model & pelakon . Ini email saya ridipalsam@gmail.com SEKIAN TERIMA KASIH.

  31. Airaa says:

    Saya boleh jadi model dan Saya juga pernah jadi model disebuah butik muslimah.. Boleh text no. saya jika anda berminat untuk ambil saya sebagai model 🙂 0123127750

  32. Seri dealyna sabrina says:

    Saya berminat dgn tawaran yang sebegini rupa, lagi2 model muslimah. Alhamdulillah, ada juga tawaran yang sebegini untk orng yang berminat mungkin boleh mencuba. Saya juga berminat nak jadi model muslimah. Agak2 boleh? Insyaallah, saya sekadar mencuba. Umur kita 17 thun, stayed kl je, and tinggi 170 cm.. If tertarik dgn saya unk jadi seorg model mari kenal saya dgn lebih rapat lagi. Whatsap 01133560048, sekian.

  33. azie says:

    Assalamualaikum sy azie sy brminat untuk mnjdi model sambilan. . Sy brasal dari kluang johor brusia 18thun

  34. aisyah says:

    Salam saya aisyah…says ingin mncari prkerjaan sambilan dalam permodelan..n nak menabah perdapatan.. Umur 20
    .no saya 014-5197346

  35. aisyah says:

    Salam saya aisyah…says ingin mncari prkerjaan sambilan dalam permodelan..n nak menabah perdapatan.. Umur 20
    .no saya 014-5197346

  36. fatin athirah says:

    Salam and hai . Saya tirah tinggal di Setapak .saya agak berminat utk kerja part time as model tudung or ape2 je yg halal utk tampung kos blaja saya.kalau ad jwtan kosong lagi boleh ws saya di 01125592656 atau emailkn kat trahfatin_top96@yahoo.com . Thanks

  37. azizah binti yacob says:

    ingin mencuba klu di beri peluang.wasap 0177172319

  38. SALLY HIEW says:

    Salam …. saya duduk kat sabah daerah kuala penyu,,, saya berminat sangat dalam modelling ,,mungkin di sebab kn minat dari kecil ,,and my mother pun dulu seorang model ,tapi sekarang takda dah.. so klu boleh saya nak teruskan bidang ni.. harap kalian boleh memberi tunjuk ajar ..
    No.. 0128305014

  39. Aisyah says:

    salam saya berminat untuk model muslimah baju, tudung dan jubah yang berkaitan hijab. email saya ya

  40. Kiyy Vokkas says:

    saya ingin menjadi model….umur 15 tahun 0182664670…tinggal di kl

  41. nurul sharzaliah binti sarapil says:

    saya berminat menjadi pelakon tamabahan boleh whatsapp saya 01123208411 ataupon id wechat saya ferdikaliya95 dan email saya ferdikaliya95@gmail.com . 🙂

  42. zura says:

    Sy berminat..umur 29.tggl dimelaka..klu ada watak tmbhan diperlukan sy sedia .terima kasih

  43. iman says:

    Im looking for a part time job. Freelance muslimah modelling. For kuala lumpur area.:)

  44. syakiella says:

    saya syakiella… sye nk menjadi model or pelakon extra kalo blehh…. sye 16 thn… nk cri duit tmbahan untk keperluan peribadi….. sape yg nk offer… bleh jer:P email jer kiela.kiela@ymail.com… thanks….. sye cute…

  45. Nabilah nawi says:

    Berminat ingin menjadi model muslimah . 0103659905

  46. Nabilah nawi says:

    18 tahun. Ampang. Berminat untuk menjdi model muslimah atau pelakon tambahan. Terima kasih 0103659905

  47. Fifi azliyana says:

    salam , jikalau ada kekosongan dalam part time job model tudung , baju muslimah saya boleh. email dekat fifiazliyana@yahoo.com.my

  48. Ina Al-Balkhi says:

    hai.. sy freelance model and mencari part time job hijabista modelling. if still mencari can contact me at 018-3222690 i will email my profile. TQ

  49. Siti fazlin bt othman says:

    Saya siti fazlin ingin memohon bidang permodelan jika ada kekosong dengan segera emel saya disini :fitri_fazlien@yahoo.com atau whatsapp saya 0124671802

  50. nurul shahirah binti azlan says:

    sye brminat untk mncube mnjadi model muslimah d area jb..

    • nurul shahirah binti azlan says:

      klau msih ade lgi jawatan model muslimah kat area jb..blh call sye..0127511513..umor sye..21thn..

  51. nur afiqah says:

    Ika nk msuk jg.blh x.0177625207

  52. Shaena says:

    Model tudung . 18.
    0168810183

  53. mustaqim says:

    saya berminat dgn kerjaya modelling ini.Jikalau ada ruang atau peluang untuk part time saya sedia menceburinya. umur 16, kl wassap saya di 0123070353

  54. nur anisya says:

    Sy berminat utk jd pelakon tmbahan dan model muslimah umur 17 tnggal kwasan cheneh kemaman terengganu..jika ad sbrg kekosongan blh contact sy mllui no. 01129494594

  55. zainuddin says:

    saya betul2 betminat dalam bidang lakonan..jika perlu saya hubungi 0196914568 terima kasih.

  56. NoRatikah says:

    Sye ingin mencuba

  57. Akhmal hakimi says:

    Assalamualaikum saya akhmal berumur 20 tahun tinggal di kajang.Betul2 berminat & ingin menceburkan diri di dalam bidang lakonan.Jika ada kekosongan boleh email saya Akimakhmal@yahoo.com/whatsapp 01116329603

  58. emma says:

    saya emma dr selangor..27..ingin mencuba nasib dlm bidang ni..pengalaman xde..tp sedia diberi tunjuk ajar..whatsapp sy +60104157517..atau blh tgok instagram sy @ENGKU_M.I.A_KARMILLA..atau wechat sy..MURDER_INC69..

  59. salfahira says:

    Salfahira Abd. Wahab.
    Kota Tinggi, Johor.
    16 tahun.
    64cm.
    60kg.
    beminat; model muslimah, pelakon.
    0197957458

  60. shazlie says:

    saya meminati dalam bidang modelling..
    saya tak kisah walaupun model penganting.
    my contack = 0174632917

  61. hakam hasri says:

    Sye nk cube jadi pelakon tambahan

  62. hakam hasri says:

    Nii no hp sye 0183580693

  63. nur aliah izzati says:

    assalamualaikum. saya pelajar di melaka. berminat untuk jadi model sambilan. 20 tahun. 0149825415. amoyyjennie@gmail.com

  64. arina syazana says:

    Assalamualaikum..sya brminat nk jdi model mulimahntuk

  65. arina syazana says:

    Assalamualaikum..sya brminat nk jdi model mulismah…kalau ade apa-apa bleh call saya ye…01124053931..sy tinggal di area perak..

  66. farisha nyr idayu says:

    hi saye farisha..sye ingin buat part time modeling muslimah di area kuala lumpur saje..sye duduk di sg besi kuala lumpur.if ade kekosongan please email sye ayufarisha30@gmail.com or whatsapp 0129391395..

  67. syahidatul dania says:

    Saya syahidatul dania . panggil dania . saya teringin nak jadi model . model muslimah . saya ingin mencari kerja yg halal . umur saya 19 tahun . saya duduk di setiawangsa kuala lumpur . jika ada sebarang kekosongan sila pm saya . saya tinggalkan email saya syahidatuldaniasani@yahoo.com terima kasih

  68. nurul nabilah bt moriad says:

    saya berminat untuk menjadi pelakon remaja 15 tahun ke atas.
    no:01139340350
    instagram untuk melihat gambar : nabilamoriad
    terima kasih

  69. Feeda says:

    hai i’m feedaa from johor . Feedaavinci@gmail.com . emel saya .

  70. Pian says:

    Kami dari fotomirza studio mencari model sambilan area shah alam dan petaling jaya. Pencarian untuk model(bertudung dan tidak bertudung), berumur 18 hingga 25 tahun, untuk outing fotoshoot dan Kelas Fotografi untuk beginer cameraman. Jika berminat hantarkan biodata diri (Nama,Umur,Berat,Tinggi,Tinggal,No.Tel,Email) bersama gambar ke email kami (fotomirzastudio@gmail.com). Anda boleh lawati blog rasmi kami di (fotomirza.blogspot.com).

  71. nur yasmin says:

    hai saya yasmin,berumur 15tahun stay at pasir gudang johor… saya berminat untuk menjadi model muslimah sambilan tpi saya tidak tidak mempunyai pengalaman…
    jika ada kekosongan boleh whatsapp saya 0177062420

  72. Norhaliza Binti Mohd Atan says:

    Saya Norhaliza Binti Mohd Atan.Boleh panggil Liza.Saya berminat nak jadi model muslimah. Dan teringin bekerja part time sebagai model. Saya berumur 18thn. Saya belajar di Mahsa college dan saya asal kota kinabalu . jika ada sebarang kekosongan di area kota kinabalu sila PM saya. Dan ini email saya hxlxzx28@gmail.com terima kasih.

  73. Norhaliza Binti Mohd Atan says:

    Saya Haliza berumur 18thun, asal kota kinabalu, belajar di mahsa kolej.saya berminat menjadi model muslimah dan saya teringin bekerja part time sebagai model.Jika ada kekosongan d area kota kinabalu sila PM saya melalui email hxlxzx28@gmail.com. terimah kasih.

  74. Arabella Rudy says:

    menarik dan berminat untuk cuba?

  75. Akmaa mohammad says:

    saya akmaa mohammad ingin menjadi model . Sebelum nie saya ade terima tawaran model tapi saya tolak . Hehe . Kalau berminat whatsapp saya . 01123452632 . Tggi 155cm . Tq

  76. farhana says:

    Hi.. I’m farhana form kuala Lumpur ,sentul.
    Saya amat berminat nak menceburi bidang modeling..sebab Dah lama saya xbergiat dalam bidang model ni..
    No.whatapps 0129205638
    Umr 20tahun

  77. Maznah Bt Khazali says:

    Saya berminat untuk menjadi model sambilan muslimah. No untuk dihubungi 017-6376575.

  78. nurul alani nazurah bt mohd shafiee .. says:

    Assalamualaikum . sy nurul alani nazurah bt mohd shafiee . umur sy 15 . sy stay di terengganu .. Sy berminat Dan teringin sngt nk jadi model muslimah ? .. Kalau dapat msj ikot Wechat sy .cutechubby24? .. Mudah – mudahan bleh . amin ?

  79. Assalamualaikum selamat petang saya nak tanya ini asasi ada lagi ke daftar kosong kalau ada saya berminat sangat nak jadi pelakon dan itu cita-cita saya seandainya kalau saya dapat saya banyak bersyukur pada allah alhamdulillah ini nombor whatsapp saya 0165121319

  80. Muhd Ramadhan says:

    Assalamualaikum ,
    I’m Muhammad Ramadhan Mubaraq from Ayer Keroh , Melaka . Saya amat minat menceburi bidang permodelan tapi saya takde pengalaman . Jika diberi peluang In Sha Allah i’ll do it .
    No.Whatsapp : 011112704702

  81. Muhammad sabidi bin johari says:

    Saya ingin mencuba untk menjadi pelakon tambahan.umur saya 16 tahun.Jika diberi peluang bole contact saya di 0177753179.terima kasih

  82. Nur Nadhirah Binti Mohd Nasir says:

    Im looking for a part time job. Freelance muslimah modelling. For Dungun Terengganu area 🙂

  83. Nur Nadhirah Binti Mohd Nasir says:

    im looking for a part time job. freelance muslimah modelling . for area Dungun, Terengganu 🙂

  84. siti salmah binti zakaria says:

    Saya tinggal di kedah…saya berminat jadi model muslimah

  85. siti salmah binti zakaria says:

    Saya siti salmah binti zakaria berminat untuk menjadi model muslimah.Saya tinggal di kedah 019 4179289

  86. aiman maizan says:

    minat menjadi pelakon atau model remaja . umur 16 . ingin mendapat sedikit wang untuk pembelanjaan untuk keluarga . kalau diberi peluang boleh whatapps 01131778152 atau wechat ayiem99 . ingin tahu personal saya buka ig aiman_maizan ??

  87. aiman maizan says:

    saya minat bidang lakonan dan model . Mencari pendapatan untuk keluarga sedikit . saya berumur 16 . ingin bertanya ape2 or berminat nak ambil saya call 01131778152 atau wechat ayiem99 . ig aiman_maizan

  88. zulianaa says:

    msih ade kekosongan ? sye berminat utk menceburi bidang modeling.nama zuliana amni. no contact 0172909472. umur 17

  89. aiman maizan says:

    saya aiman maizan . umur 16 thn ingin menceburi bidang model dah pelakon . ingin mengambil pengalaman dan pendapatan . kalau berminat whatapps 01131778152 / ig : aiman_maizan / wechat : ayiem99 . ????

  90. Syafiqah sapar says:

    Sye berminat untuk part time model pkyan muslimah
    Whaap 0137900993

  91. ayu nazierah says:

    boleh saya cuba? ??height :164 . whatsapp:0193477352

  92. siti says:

    hi,saya siti ddk kat tasik biru umur 14tahun 2014 saya ada berlakon extra kopisentulmochasamtorini tepi saya minat lagi nk jadi pelakon minta2 dpt lagi kalau ad kekosongan ya gmail pikah9110@gmail.com no fon saya 0125227592 instargram aisyah3009

  93. Nadia says:

    Saya teringin menjadi part time modelling , saya ingin menambah pendapatan dan tolong keluarga saya , saya berhijab . Saya masih student . ini no whatsapp saya 014-3485436 dan gambar saya boleh lihat di instagram atau pun fb . search nedyamini

  94. Nurkamisah says:

    Assalam , saya kamisah berminat nak jadi pelakon dan model . Saya berpengalaman berlakon di sekolah dan model peringkat tenggara . kalau berminat pm saya di 013 874 8542 .
    Terima kasih 🙂

  95. Anis Nasrome says:

    saya tinggal di kelantan dan berminat menjadi model sambilan di butik kelantan. email saya : anisnasrome@gmail.com

  96. Fakira says:

    Assalamualaikum, saya berminat nak jadi model muslimah part time. Saya student lagi saya ingin menambah pendapatan dan juga tambah pengalaman. Umur saya 22 tahun. Lagipun saya sangat berminat dengan modelling ni. Saya berhijab. Kalau ada kekosongan, pm saya +6010-5703481 atau email fyrana20@gmail.com atau ig : fakiraamira94. Kalau ada area kelantan lagi dialu-alukan. Terima kasih.

  97. Shafiqah says:

    Saye nak jadi model muslimah kalau ad email kan ye. ShafiqahPyka2604@gmail.com

  98. Saya ingin bekerja sebagai pelakon sebab membantu keluarga saya

    Ni telefon saya: 0147010354
    Fb: Nabilah Roslan

  99. Reena says:

    Salam, saya reena. Saya berminat dengan tawaran yang diberikan. Jika masih ada kekosongan saya ingin mnjadi seorang model muslimah/pelakon sambilan. Boleh contact jika ingin lebih detail :-
    – 0187666814
    norfazreena.borhannuddin@yahoo.com
    – mempunyai pengalaman catwalk
    – tinggi 168cm
    – fully student

  100. Athirah Abd Halim says:

    Saya Athirah , dari Kedah … Berminat dalam bidang lakonan.. kalau ada call or mcg sy 0194347282 ..

  101. Siti Mas Ayu Bt Mohd Khidzir says:

    saya berminat menjadi model muslimah
    dan pelakon..ni no sye 0196331601..sye hrap sye trpilih

  102. liya budiman says:

    Hi, saya liya budiman berminat nak jadi model muslimah sambilan. umur saya 16 tahun.. area sg petani kedah. kalau ada peluang, pm saya 01115011037.

  103. Emma says:

    Assalamualaikum…hai saya Emma dan berminat untuk menjadi seorang modelling..sekiranya masih ada kekosongan bole email saya (halimahsaidon95@gmail.com) atau hubungi saya di talian +60174052831

  104. nisha Aziz says:

    Assalamulaikum, hai sy Nisha Aziz berminat nak jadi pelakon. Sekiranya masih ads kekosongan boleh hubungi sy di talian 01114140422. Tq.

  105. Nafisya akmal says:

    Assalammualaikum,saya Nafisya Akmal dari ipoh perak. Saya berminat untuk menjadi seorang model atau penyanyi. Jika ingin mengetahui selanjutnya sila email fiesfiesya@gmail.com
    Terima kasih 🙂

  106. Nurhidayah says:

    Assalammualaikum ,saya nurhidayah umur 17 saya berminat nak jadi model parttime remaja muslimah . NI whatapps saya 0172902621 . area sg petani terima kasih harap dapat

  107. margaret says:

    Hye, sy margaret. Umur sy 18. Sy berminat untuk menjadi modelling atau pelakon. Sy tinggal di daerah Johor Bahru. Ni no. Hp sy 016-6094475 atau boleh email dkat sy, margaretjelaing98@gmail.com
    Thanks u.

  108. faraa says:

    hi asalammualaikum. nama saya faraa tinggi 165cm umur saya 16 tahun. saya berminat mahu menjadi model. anything just dm. wss 0102650453

  109. Muhamad wazir says:

    Pelakon sampingan sebagai org jahat ..

  110. Muhamad wazir says:

    Fon number 01116478631 ..ade job alo2

  111. mohamed saahfi b. Mohamed syed basheer says:

    Nama :mohamed saahfi b. Mohamed syed basheer
    From :malaysia
    Birth :12\03\98
    Age :18
    Contact no :0176461791
    Height :175
    Weight :50
    Desription : suka cari pengalaman baru dan berminat dalam modeling dan lakonan

  112. sairul nizam says:

    saya nk jadi perlakon bolh

  113. Dyckna Belby Deney says:

    hye.. saya Dyckna , berusia 16 tahun.. ingin menjadi pelakon baru 2017 area kk dan model remaja di sabah 2017

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.