24/10/2021

124 thoughts on “MODEL/PELAKON TAMBAHAN DIPERLUKAN

    1. Masih ada kekosongan lagi ke? Saya berminat utk job part time utk model muslimah.Tapi saya tak berpengalaman lebih dlm lagi dlm permodelan ni tapi minat utk mencuba.Saya duduk di gombak berumur 18 tahun.Boleh email saya segera atau whatsapp 0133964202

  1. Assalamualaikum. Kalau ada peluang saya nak jadi model majalah or model sambilan. Saya dok negeri sembilan. Kalau saya ada peluang whatsapp or sms saya 01123208785

  2. Assalammualaikum . sye berminat nak jadi model muslimah part time di sarawak dan model majalah . umur saye 18 tahun. kalau ada peluang boleh hantar enail dekat sye. nnti boleh whatsapp.

    1. saya berminat nak jadi pelakon sangat. saya mahu buat rayuan…? apa yang kata tu mencari pelakon baru 2015. saya betul2 berminat la nak jadi pelakon

    2. saya berminat nak jadi pelakon sangat. saya mahu buat rayuan…? apa yang kata tu mencari pelakon baru 2015. saya betul2 berminat nak jadi pelakon. saya tinggal di klang kuala selangor

  3. saya nak jadi pelakon dan model saya pernah jadi pelakon tambahan astro oasis boleh saya mohon 0145222070

  4. assalamulaikum . saya berminat menjdi modeling muslimah part time . saya stay bandar baru bangi . jika di perlukan whtsaap 0148094677

  5. saye berminat sangat , jika ada peluang saye nak tapi saye orang sabah 😔
    jika ada maklumat please kontek me at no 0197257573

  6. Boleh mohon ek ? Hehe saye nak jadi model muslimah yang sopan2 sikit boleh je kalau diberi tunjuk ajar.

    Whatsapp Alyn tau kalau dapat la 0173411401

  7. slmt tngh hari dan salam sejahtera..sy sungguh brminat utk mnjadi model..sy tinggal d kota kinabalu..harap d terima..terima kasih..

  8. Asssalamualaikum , Saya berminat untuk menjadi model sampingan .. Umur 16 tahun .. Tinggal d sabah .. Kalau saya ada peluang , whatsapp 01131532231 .. atau wechat id – Tarenk_crush9

    1. Sye berumur 17 jikalau ada peluang utk menjadi model muslimah blh whatsapp sye.0145095348.

  9. saya nurul nassyifaa, berumur 24 tahun dan menetap di Kuala Lumpur.. berminat untuk menjadi model parttime/pelakon tambahan.. jika diperlukan boleh whatsapp ke no saya-0166852751.

  10. Assalamualaikum saya ummul syuhada.. saya ingin menjadi model muslimah sambilan.. tinggi 166. Umur 19 tahun.. berasal perak tinggal di johor..boleh email saya di ummulsadaa@yahoo.com

  11. Assalamu alaikum,
    Saya telah lama bercita-cita ingin menjadi model muslimah.umur saya 20 tahun dan tinggal di Kota Bharu Kelantan.Jika ada kekosongan ruang untuk saya sertai,boleh cari saya di,

    Whatsapp:01125542786
    Email:farlaolly@gmail.com
    Instagram (gambar) : @farlaolive

    Terima kasih.

  12. Saya boleh jadi model dan Saya juga pernah jadi model disebuah butik muslimah.. Boleh text no. saya jika anda berminat untuk ambil saya sebagai model 🙂 0123127750

  13. Saya berminat dgn tawaran yang sebegini rupa, lagi2 model muslimah. Alhamdulillah, ada juga tawaran yang sebegini untk orng yang berminat mungkin boleh mencuba. Saya juga berminat nak jadi model muslimah. Agak2 boleh? Insyaallah, saya sekadar mencuba. Umur kita 17 thun, stayed kl je, and tinggi 170 cm.. If tertarik dgn saya unk jadi seorg model mari kenal saya dgn lebih rapat lagi. Whatsap 01133560048, sekian.

  14. Assalamualaikum sy azie sy brminat untuk mnjdi model sambilan. . Sy brasal dari kluang johor brusia 18thun

  15. Salam saya aisyah…says ingin mncari prkerjaan sambilan dalam permodelan..n nak menabah perdapatan.. Umur 20
    .no saya 014-5197346

  16. Salam saya aisyah…says ingin mncari prkerjaan sambilan dalam permodelan..n nak menabah perdapatan.. Umur 20
    .no saya 014-5197346

  17. Salam and hai . Saya tirah tinggal di Setapak .saya agak berminat utk kerja part time as model tudung or ape2 je yg halal utk tampung kos blaja saya.kalau ad jwtan kosong lagi boleh ws saya di 01125592656 atau emailkn kat trahfatin_top96@yahoo.com . Thanks

  18. Salam …. saya duduk kat sabah daerah kuala penyu,,, saya berminat sangat dalam modelling ,,mungkin di sebab kn minat dari kecil ,,and my mother pun dulu seorang model ,tapi sekarang takda dah.. so klu boleh saya nak teruskan bidang ni.. harap kalian boleh memberi tunjuk ajar ..
    No.. 0128305014

  19. salam saya berminat untuk model muslimah baju, tudung dan jubah yang berkaitan hijab. email saya ya

  20. saya syakiella… sye nk menjadi model or pelakon extra kalo blehh…. sye 16 thn… nk cri duit tmbahan untk keperluan peribadi….. sape yg nk offer… bleh jer:P email jer kiela.kiela@ymail.com… thanks….. sye cute…

  21. 18 tahun. Ampang. Berminat untuk menjdi model muslimah atau pelakon tambahan. Terima kasih 0103659905

  22. hai.. sy freelance model and mencari part time job hijabista modelling. if still mencari can contact me at 018-3222690 i will email my profile. TQ

    1. klau msih ade lgi jawatan model muslimah kat area jb..blh call sye..0127511513..umor sye..21thn..

  23. saya berminat dgn kerjaya modelling ini.Jikalau ada ruang atau peluang untuk part time saya sedia menceburinya. umur 16, kl wassap saya di 0123070353

  24. Sy berminat utk jd pelakon tmbahan dan model muslimah umur 17 tnggal kwasan cheneh kemaman terengganu..jika ad sbrg kekosongan blh contact sy mllui no. 01129494594

  25. Assalamualaikum saya akhmal berumur 20 tahun tinggal di kajang.Betul2 berminat & ingin menceburkan diri di dalam bidang lakonan.Jika ada kekosongan boleh email saya Akimakhmal@yahoo.com/whatsapp 01116329603

  26. saya emma dr selangor..27..ingin mencuba nasib dlm bidang ni..pengalaman xde..tp sedia diberi tunjuk ajar..whatsapp sy +60104157517..atau blh tgok instagram sy @ENGKU_M.I.A_KARMILLA..atau wechat sy..MURDER_INC69..

  27. Salfahira Abd. Wahab.
    Kota Tinggi, Johor.
    16 tahun.
    64cm.
    60kg.
    beminat; model muslimah, pelakon.
    0197957458

  28. saya meminati dalam bidang modelling..
    saya tak kisah walaupun model penganting.
    my contack = 0174632917

  29. Assalamualaikum..sya brminat nk jdi model mulismah…kalau ade apa-apa bleh call saya ye…01124053931..sy tinggal di area perak..

  30. hi saye farisha..sye ingin buat part time modeling muslimah di area kuala lumpur saje..sye duduk di sg besi kuala lumpur.if ade kekosongan please email sye ayufarisha30@gmail.com or whatsapp 0129391395..

  31. Saya syahidatul dania . panggil dania . saya teringin nak jadi model . model muslimah . saya ingin mencari kerja yg halal . umur saya 19 tahun . saya duduk di setiawangsa kuala lumpur . jika ada sebarang kekosongan sila pm saya . saya tinggalkan email saya syahidatuldaniasani@yahoo.com terima kasih

  32. saya berminat untuk menjadi pelakon remaja 15 tahun ke atas.
    no:01139340350
    instagram untuk melihat gambar : nabilamoriad
    terima kasih

  33. Kami dari fotomirza studio mencari model sambilan area shah alam dan petaling jaya. Pencarian untuk model(bertudung dan tidak bertudung), berumur 18 hingga 25 tahun, untuk outing fotoshoot dan Kelas Fotografi untuk beginer cameraman. Jika berminat hantarkan biodata diri (Nama,Umur,Berat,Tinggi,Tinggal,No.Tel,Email) bersama gambar ke email kami (fotomirzastudio@gmail.com). Anda boleh lawati blog rasmi kami di (fotomirza.blogspot.com).

  34. hai saya yasmin,berumur 15tahun stay at pasir gudang johor… saya berminat untuk menjadi model muslimah sambilan tpi saya tidak tidak mempunyai pengalaman…
    jika ada kekosongan boleh whatsapp saya 0177062420

  35. Saya Norhaliza Binti Mohd Atan.Boleh panggil Liza.Saya berminat nak jadi model muslimah. Dan teringin bekerja part time sebagai model. Saya berumur 18thn. Saya belajar di Mahsa college dan saya asal kota kinabalu . jika ada sebarang kekosongan di area kota kinabalu sila PM saya. Dan ini email saya hxlxzx28@gmail.com terima kasih.

  36. Saya Haliza berumur 18thun, asal kota kinabalu, belajar di mahsa kolej.saya berminat menjadi model muslimah dan saya teringin bekerja part time sebagai model.Jika ada kekosongan d area kota kinabalu sila PM saya melalui email hxlxzx28@gmail.com. terimah kasih.

  37. saya akmaa mohammad ingin menjadi model . Sebelum nie saya ade terima tawaran model tapi saya tolak . Hehe . Kalau berminat whatsapp saya . 01123452632 . Tggi 155cm . Tq

  38. Hi.. I’m farhana form kuala Lumpur ,sentul.
    Saya amat berminat nak menceburi bidang modeling..sebab Dah lama saya xbergiat dalam bidang model ni..
    No.whatapps 0129205638
    Umr 20tahun

  39. Saya berminat untuk menjadi model sambilan muslimah. No untuk dihubungi 017-6376575.

  40. Assalamualaikum . sy nurul alani nazurah bt mohd shafiee . umur sy 15 . sy stay di terengganu .. Sy berminat Dan teringin sngt nk jadi model muslimah ? .. Kalau dapat msj ikot Wechat sy .cutechubby24? .. Mudah – mudahan bleh . amin ?

  41. Assalamualaikum selamat petang saya nak tanya ini asasi ada lagi ke daftar kosong kalau ada saya berminat sangat nak jadi pelakon dan itu cita-cita saya seandainya kalau saya dapat saya banyak bersyukur pada allah alhamdulillah ini nombor whatsapp saya 0165121319

  42. Assalamualaikum ,
    I’m Muhammad Ramadhan Mubaraq from Ayer Keroh , Melaka . Saya amat minat menceburi bidang permodelan tapi saya takde pengalaman . Jika diberi peluang In Sha Allah i’ll do it .
    No.Whatsapp : 011112704702

  43. Saya ingin mencuba untk menjadi pelakon tambahan.umur saya 16 tahun.Jika diberi peluang bole contact saya di 0177753179.terima kasih

  44. Im looking for a part time job. Freelance muslimah modelling. For Dungun Terengganu area 🙂

  45. im looking for a part time job. freelance muslimah modelling . for area Dungun, Terengganu 🙂

  46. Saya siti salmah binti zakaria berminat untuk menjadi model muslimah.Saya tinggal di kedah 019 4179289

  47. minat menjadi pelakon atau model remaja . umur 16 . ingin mendapat sedikit wang untuk pembelanjaan untuk keluarga . kalau diberi peluang boleh whatapps 01131778152 atau wechat ayiem99 . ingin tahu personal saya buka ig aiman_maizan ??

  48. saya minat bidang lakonan dan model . Mencari pendapatan untuk keluarga sedikit . saya berumur 16 . ingin bertanya ape2 or berminat nak ambil saya call 01131778152 atau wechat ayiem99 . ig aiman_maizan

  49. msih ade kekosongan ? sye berminat utk menceburi bidang modeling.nama zuliana amni. no contact 0172909472. umur 17

  50. saya aiman maizan . umur 16 thn ingin menceburi bidang model dah pelakon . ingin mengambil pengalaman dan pendapatan . kalau berminat whatapps 01131778152 / ig : aiman_maizan / wechat : ayiem99 . ????

  51. hi,saya siti ddk kat tasik biru umur 14tahun 2014 saya ada berlakon extra kopisentulmochasamtorini tepi saya minat lagi nk jadi pelakon minta2 dpt lagi kalau ad kekosongan ya gmail pikah9110@gmail.com no fon saya 0125227592 instargram aisyah3009

  52. Saya teringin menjadi part time modelling , saya ingin menambah pendapatan dan tolong keluarga saya , saya berhijab . Saya masih student . ini no whatsapp saya 014-3485436 dan gambar saya boleh lihat di instagram atau pun fb . search nedyamini

  53. Assalam , saya kamisah berminat nak jadi pelakon dan model . Saya berpengalaman berlakon di sekolah dan model peringkat tenggara . kalau berminat pm saya di 013 874 8542 .
    Terima kasih 🙂

  54. Assalamualaikum, saya berminat nak jadi model muslimah part time. Saya student lagi saya ingin menambah pendapatan dan juga tambah pengalaman. Umur saya 22 tahun. Lagipun saya sangat berminat dengan modelling ni. Saya berhijab. Kalau ada kekosongan, pm saya +6010-5703481 atau email fyrana20@gmail.com atau ig : fakiraamira94. Kalau ada area kelantan lagi dialu-alukan. Terima kasih.

  55. Salam, saya reena. Saya berminat dengan tawaran yang diberikan. Jika masih ada kekosongan saya ingin mnjadi seorang model muslimah/pelakon sambilan. Boleh contact jika ingin lebih detail :-
    – 0187666814
    norfazreena.borhannuddin@yahoo.com
    – mempunyai pengalaman catwalk
    – tinggi 168cm
    – fully student

  56. Saya Athirah , dari Kedah … Berminat dalam bidang lakonan.. kalau ada call or mcg sy 0194347282 ..

  57. saya berminat menjadi model muslimah
    dan pelakon..ni no sye 0196331601..sye hrap sye trpilih

  58. Hi, saya liya budiman berminat nak jadi model muslimah sambilan. umur saya 16 tahun.. area sg petani kedah. kalau ada peluang, pm saya 01115011037.

  59. Assalammualaikum,saya Nafisya Akmal dari ipoh perak. Saya berminat untuk menjadi seorang model atau penyanyi. Jika ingin mengetahui selanjutnya sila email fiesfiesya@gmail.com
    Terima kasih 🙂

  60. Assalammualaikum ,saya nurhidayah umur 17 saya berminat nak jadi model parttime remaja muslimah . NI whatapps saya 0172902621 . area sg petani terima kasih harap dapat

  61. hi asalammualaikum. nama saya faraa tinggi 165cm umur saya 16 tahun. saya berminat mahu menjadi model. anything just dm. wss 0102650453

  62. Nama :mohamed saahfi b. Mohamed syed basheer
    From :malaysia
    Birth :12\03\98
    Age :18
    Contact no :0176461791
    Height :175
    Weight :50
    Desription : suka cari pengalaman baru dan berminat dalam modeling dan lakonan

  63. hye.. saya Dyckna , berusia 16 tahun.. ingin menjadi pelakon baru 2017 area kk dan model remaja di sabah 2017

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.